God rengøringshjælp til en skarp pris.

Hos Fluxx kan du bestille din egen faste rengøringshjælp, som sørger for et rent hjem, enten hver uge eller hver 14. dag. Vi medbringer selv alle (økologiske) midler og nødvendige materialer, så som støvsuger og klude med mere.

Husk at du kan gøre fordel af håndværkerfradraget og trække ca. 30% fra regningen. Booker du os til privatrengøring i København, kan du se frem til at få mere tid og overskud i din hverdag. Skal vi sørge for dit hjem er skinnende rent?

Se priser

Du får følgende herligheder :

Rengøringshjælp som det skal være: grundig, stabil og fleksibel.

Vi medbringer selv alt vi skal bruge, inkl. økologiske produkter (naturligvis)

100% tilfredshedsgaranti - vores kunder SKAL være tilfredse.

Ingen parkeringstillæg eller lignende - INTET kommer oveni.

Du får samme dygtige rengøringsteam - hver gang.

Ingen binding eller opsigelsesperiode - Nemt at pause eller stoppe.

Nem og venlig kommunikation med kontoret - super hurtig svartid.

Nem betaling med MobilePay eller alm. bankoverførsel.


Vores tilbud er 100% gratis og fuldstændig uforpligtende. Udfyld blot vores kontaktformular, så har du vores tilbud inden du har drukket kaffen færdig.


Ja Tak, Gratis tilbud på rengøringshjælp Ja Tak, Send Gratis Tilbud

fluxx privat rengøringshjælp
Privat rengøringshjælp fra Fluxx


Gennemskuelige priser på privatrengøring og rengøringshjælp i København.

Vi tror på absolut gennemskuelige priser og derfor kan du hurtigt se din pris hos os. Du betaler (naturligvis) ikke mere for at vi benytter økologiske rengøringsmidler - det er bare en del af vores pakke. Selve midlerne er en smule dyrere i indkøb, men til gengæld kan man spare på at dosere korrekt - de er nemlig meget drøje i brug.

Vi er så heldige at have et rigtig godt samarbejde med DK´s eneste importør at de økologiske rengøringsmidler fra Ulrich Natürlich og det nyder vores kunder selvfølgelig godt af.

Billig privatrengøring kan ikke altid betale sig

Du kan garanteret finde det billigere hos nogle af vores konkurrenter i branchen, men husk på at pris og kvalitet oftes hænger sammen. En del af vores kunder, kommer netop fra en billigere løsning, som de aldrig blev ordenligt tilfreds med. Det koster både din sparsomme tid og energi at døje med en sløset og ubrugelig rengøringshjælp.

Tag priserne herunder som vejledende og husk at du kan fratrække ca. 30% ved at gøre brug af det såkaldte håndværkerfradrag. Fradraget gives på op til kr. 6.000,- pr. person. Læs mere om håndværkerfradraget her.


Tip: Når du sammenligner priser, så se på hvad du får med hos Fluxx:

  Alle materialer, så som: støvsuger og microfiberklude inklusiv

  Ordentlig kommunikation og hurtig svartid

Ingen køre- eller parkeringstillæg

Nem betaling med MobilePay

Økologiske midler inklusiv

Ingen afbestillingsgebyr

Ingen binding


Se priser på privatrengøring lige her :

Op til Ca. 110 m2
Ca. 2 timers rengøringshjælp

SE RENGØRINGSLISTEN

675,-


Alle materialer medbringes

Samme rengøringsteam

Økologiske midler

Ingen bindingBestil Dit Gratis Tilbud nu

Bestil Gratis Tilbud

Mest populær

Fra Ca. 110 - 150 m2
Ca. 2,5 timers rengøringshjælp

SE RENGØRINGSLISTEN

843,75,-


Alle materialer medbringes

Samme rengøringsteam

Økologiske midler

Ingen bindingBestil Dit Gratis Tilbud nu

Bestil Gratis Tilbud

Fra Ca. 150 - 200 m2
Ca. 3 timers rengøringshjælp

SE RENGØRINGSLISTEN

1.012,50,-


Alle materialer medbringes

Samme rengøringsteam

Økologiske midler

Ingen bindingBestil Dit Gratis Tilbud nu

Bestil Gratis Tilbud

Her får du overblikket : hvad består en typisk rengøringshjælp fra os består af?

Det er selvfølgelig forskelligt fra kunde til kunde hvad man ønsker fokus på. Især hos de private er det tit og ofte individuelt hvad folk ønsker udført i deres hjem og det kan sågar skifte fra gang til gang. Det er vi selvfølgelig vant til hos os. Vi har her forsøgt at lave et overblik, som muligvis kan hjælpe dig med at se om netop de ting du ønsker allerede er at finde.

2 skriveborde med stole

Læs her hvilke specifikke basisydelser som indgår i vores standard ydelse.
Er du interesseret i en dybdegående nulstilling af din bolig og skal den virkelig skinnende rent, så tag et kig på vores populære hovedrengøring. Det er vores anbefaling, hvis du virkelig ønsker at komme i dybden.

Se rengøringslisten her :

Køkken

I dit køkken skal der bare være rent. Her laves der mad og det duer ikke med støv og snavs her. Vi sørger for en rigtig grundig støvsugning af dit gulv og selvfølgelig en rigtig god gulvvask, som fjerner pletter og andre genstridigheder. Vi aftørre alle flader, så borde er indbydende og klar til aftenens madlavning og hygge omkring aftensbordet. Krummer og rester blir fjernet fra stole og evt. barnestole friskes op, så de er klar til brug. Vi tømmer affaldsposen og sørger selv for at smide den ud det rigtige sted.

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Evt. aftørring af barnestol
 • Aftørring / afkalkning af vask og armatur
 • Aftørring af køkkenskabslåger
 • Aftørring af vandrette flader
 • Aftørring af støv
 • Fjernelse af pletfingre
 • Tømning af affaldsposer

Badeværelse

Her trænger der altid til masser af opmærksomhed. Plus det er altid rart med et frisk og rent badeværelse. Her ordner vi vasken, med en let afkalkning. Dvs. at vi holder kalken væk løbende. Vi rengøre toilet grundigt og bad vil ligeledes få en let afkalkning og efterfølgende aftørring af fliserne. Armatur skal tages med forsigtighed når det kommer til afkalkning, men har man den fornødne viden, kan det sagtens lade sig gøre at fjerne kalk herfra også. Har du fastgroet snavs eller kalk, anbefaler vi mere tid ved første første besøg. Udover det vil alle flader og selvfølgelig dit spejl blive aftørret. Vi afslutter med en grundig støvsugning og en god gulvvask.

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Aftørring af støv
 • Aftørring af spejl
 • Aftørring / afkalkning af vask og armatur
 • Aftørring af wc
 • Aftørring / afkalkning af bad
 • Fjernelse af pletfingre

Stue / værelser

Alle værelser får den helt grundige tur med støvsugeren. Vi støvsuger også sofaen eller stolen. Har du kat eller hund, må du meget gerne oplyse dette, så vi kan tilrettelægge tiden perfekt. Vi rengøre og aftørre alle vandrette flader og holder øje med evt. pletfingre på døre og karme. Altså alt i alt, en god gammeldags rengøringshjælp.

 • Støvsugning overalt
 • Støvsugning af sofa, med tilhørende mundstykke
 • Gulvvask
 • Aftørring af vandrette flader
 • Aftørring af støv
 • Fjernelse af pletfingre

Hvad er privatrengøring egentlig ?

Privatrengøring er en aftale som en privatperson har mulighed for at lave med en servicevirksomhed. Aftalen kan dække en ugentlig rengøringshjælp, som kommer i beboerens hjem og hjælper til med at holde støv og snavs nede. Tit og ofte er det ydelser så som: støvsugning, aftørring af støv, fjernelse af kalk og rengøring af toilet/bad, der hjælpes til med.


Er der virkelig ingen binding eller opsigelse ?

Nej slet ikke, hverken binding eller opsigelsesperiode. Da vi startede Fluxx privatrengøring, skrev vi en liste med ting som vi absolut skulle have med. Første ting var, at det skulle være miljøvenligt og der skulle benyttes økologiske midler. Både for vores kunders skyld, men også for vores medarbejders. Der er ikke noget værre end at arbejde en hel dag med hænderne blødgjort af ajax og den slags midler.
En anden ting som har været vigtig fra start af, er ingen binding eller opsigelse. Vores kunder skal kunne gøre præcist som de har lyst til og vi vil ikke holde på folk som gerne vil noget andet. Det er kun dårlig forretning for alle.

"Hvis du har muligheden, så bestil for guds skyld rengøringshjælp" - Eva L.Få tilsendt et gratis tilbud på en privat rengøringshjælp

Du har fortjent en bolig som er indbydende og rar at komme hjem til efter en travlt arbejdsdag. Undgå dårlig samvittighed og bekymringer og lad os klare støvet og nullermændene. Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger, så sender vi dig vores tilbud med det samme.

Lynhurtigt svar i åbningstiden på under 30 min.
Venlig og professionel kundebehandling

Din besked er modtaget og vi vender tilbage inden for ganske kort tid.
FLUXX APS - [CVR.39212110]

Støvringvej 19 1.sal
2720 Vanløse

Åbningstider: Mandag - Fredag
kl. 08.00 - 16.00

E-mail: mail@fluxx.dk
Telefon: 51 16 86 10

Følg os på de sociale medier

Hvordan foregår det?

Her er forklaringen:

Det er nemt og lige til at komme i gang med rengøring hos os. Har du spørgsmål, så send os en mail med det samme, så skal vi nok hjælpe dig. Vi lover at du ikke skal sidde og vente alt for længe på vores svar, det er der jo ikke noget sjov ved. Du behøver ikke være nervøs for om du får skrevet alt det rigtige information, det finder vi ud af sammen. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos os.

rengøringshjælp søges ved computer

01

Hurtigt i gang - det er legende let

Efter du har udfyldt og sendt vores (meget nemme) kontaktformular, vil du i løbet af meget kort tid (vores gennemsnitlige svartid er ca. 30 min.) modtage vores tilbud. Dette indeholder alt den information du behøver. Beslutter du for at acceptere vores tilbud, så svarer du blot tilbage. Så hjælper vi dig hele vejen. Det skal være nemt og det er det skam også. Du skal blot vælge hvor tit du ønsker rengøringshjælpen og hvor mange m2 du ca. har i dit hjem. Alternativt, kan du selv vælge det antal timer du ønsker vi skal gøre rent hos dig. Vi kommer bare med vores estimat af hvor lang tid det tager af rengøre din lejlighed eller hus.

02

Den første rengøringshjælp i dit hjem

Alt vi nu behøver for at komme i gang med rengøringshjælp, er adgang til din bolig. Måske har du mulighed for at tage imod og åbne for os om morgenen, eller få hjælp af en ven eller nabo. For at vi fremover kan planlægge dit besøg, skal du have en kopi af adgangsnøgler klar til os, som vi må tage med tilbage til kontoret. Disse opbevares fremover på Fluxx kontoret, i nøgleskab og uden synlig ID på. Så du behøver aldrig være nervøs for hvad der kan ske, skulle uheldet indtræffe.

den første privatrengøring af dit hjem
rengøringshjælp aftaler overholdes

03

Det bedste af det hele

Herefter kommer vi fast og gør rent, enten ugentligt eller hver 14. dag. Vi arbejder efter vores standard rengøringsplan, som fungere rigtig godt. Men har du specielle ønsker, så tager vi naturligvis højde for det. Det kan være at du ikke ønsker gulvvask hver gang, men hellere vil bytte det ud med afstøvning af paneler eller andet - vi er fleksible. Ønsker du besked om hvad tid din rengøringshjælp præcis ankommer, så send os en mail og du har dit svar indenfor 30 min. At få privatrengøring skal være nemt og det er det hos os.

04

Ændringer eller spørgsmål

For at lette vores planlægning, operere vi med 3 tidsrum, hvor vi foretager vores service. Du har mulighed for at vælge den der passer dig bedst.
Tidsrummene hedder: kl. 8.30 - 12 / kl. 12 - 16 eller kl. 8.30 - 16. Har du ændringer eller spørgsmål, sender du blot os en e-mail og så har du svar kort efter. Velkommen til og vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Læs også om hovedrengøring, erhvervsrengøring og flytterengøring.

find priser på rengørignshjælp via computeren

"Total luksus at komme hjem til et rent hjem" -Signe Clausen

Udtalelser fra private kunder:

Hver eneste dag hjælper vi rigtig mange private med at få mere tid i hverdagen.
Du kan møde nogle af dem her.
Læs flere på vores side om private referencer.
Læs evt. flere kundeanmeldelser på TrustPilot / Facebook / Google

Vi har små børn og har derfor lidt for tit brug for at aflyse med kort varsel, og der er aldrig andet end en 'god bedring' som respons. Vi får gjort rent hver anden uge, og har af og til brug for lidt ekstra tid, når der er blevet for beskidt, og det kan næsten altid ordnes med få dages varsel. Jeg kan klart anbefale Fluxx, hvis man vil have tryghed og en pålidelig partner til at sørge for et rent hjem.

...
Erik B.
Privat, hver 14. dag

Stor ros for det flotte arbejde, som jeres medarbejdere lavede. Ud over at være meget behagelige mennesker efterlod de et rent hjem, der ikke kunne sættes en finger på, samt havde overskud til at ordne en række praktiske ting som at tømme skraldespande og lægge tæpper sammen. Det var imponerende.

grå avatar
Anne og Morten
privatkunde

Så har Fluxx medarbejdere været forbi og jeg kom hjem til en dejlig duft af en ren lejlighed. Indledningsvis vil jeg lige fortælle at jeg blev og talte med dem de første 10 minutter - de kom i perfekt god tid. Det er nogle rigtig rare personer, der virker faglig stolte og oprigtig glade for deres arbejde. Med fuld tillid, lod jeg dem gøre deres og gjorde mine ærinder ude i byen.

grå avatar
Rasmus B.
privatkunde

En kæmpe mega monster stor omgang ros til teamet her idag!!!!! ...I må endelig rose big time, tak tak tak!

grå avatar
Sussi
privatkunde

Det var 2 utroligt søde, venlige og dygtige medarbejdere, og jeg er ovenud tilfreds med deres arbejde. Jeg håber I vil bringe min ros videre til dem.

...
Kenneth B.
Privat, hver uge

En stor tak til jeres medarbejder, som gjorde rent hos os i går.Udover den gode rengøringshjælp ordnede han gardinet på eget initiativ. Det blev vi glade for.

...
Kasper Herløv
Privat, hver uge

"Absolut ikke sidste gang jeg bruger Fluxx, jeg er meget tilfreds" Kenneth, Rødovre.

"Absolut ikke sidste gang jeg bruger Fluxx, jeg er meget tilfreds" Kenneth, Rødovre.

Tilfredse kunder

Får du hvad du betaler for med dit nuværende rengøringsfirma ?

Hos os får du vores absolut gennemtestede privatrengøring som bare fungere.
Der er ikke noget værre end at betale for noget man egentlig ikke er fuldt ud tilfreds med og rengøringshjælp er ingen undtagelse. Måske nærmere tværtimod? Her er det private mennesker som har valgt at vise os den tillid at lade os få adgang til deres hjem. Det skal vi sætte stor pris på og have respekt for og det kan du tro at vi gør. Siden Videnskab.dk har skrevet lidt hvordan det kan påvirke din lykke og din tilfredshed i livet, med noget så simpelt at få en fast rengøringshjælp. Læs med her.

Afprøvet og løbende optimeret rengøringsplaner

Du har selv indflydelse på hvordan din plan skal se ud og hvad vi skal lave.

Du ved hvem der kommer i dit hjem

Udover ved ferie og sygdom, sender vi altid samme folk - det giver tryghed.

Håndværkerfradrag

Husk at du med fordel kan udnytte håndværkerfradraget og fratrække ca. 30% fra din regning fra os.

100% tilfredshedsgaranti

Er det fejl eller mangler efter vi har været på besøg hos dig, så skal du altid være velkommen til at kontakte os. Herefter vil vi se på detaljerne og enten komme tilbage og lave det om eller give dig nedslag på næste faktura.

Priser der er konkurrencedygtige

Selvom prisen ikke er vores primære konkurrenceparameter, kan vi stadig være med på et gennemsnit af markedets priser. Vores alle største fokus ligger i at levere end god kvalitet og at fremme økologien i den danske rengøringsbranche.

Medarbejdere er gennemtjekket

Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er 100% gennemtjekket og har alle nødvendige papirer i orden.

Hos os får du : nem kommunikation og fleksibel service

Hos os får du : nem kommunikation og fleksibel service

Se hvilke byer/områder vi laver privatrengøring i?

Her får du en komplet privatrengøring udført af erfarne og dygtige rengøringsassistenter. Vi lægger stor vægt på at du føler dig tryg ved os, da vi kommer i dit private hjem og ved at det kræver tillid. Vores assistenter er ganske almindelige familemennesker, som gerne vil sørge for et rent hjem du kan kommer hjem til. Hos os får du samme team hver gang - det giver tryghed. Her kommer rengøringshjælpen på ugentlig basis eller hver 14. dag og hjælper med bl.a. støvsugningen og aftørring af støv med mere i de flotte lejligheder og huse. Du har mulighed for at få dit besøg planlagt i 3 forskellige tidsrum, så det altid kan passe familier eller feks. personer som arbejder hjemmefra.


 • København
 • Vores rengøringshjælp kommer let og elegant rundt i Københavns gader og stræder. Især i midtbyen Kbh K, ved strøget og omkring kanalerne ved folketinget, har vi en del privatkunder som vi hjælper med den daglige privatrengøring. Selvom parkeringen kan være forholdvis dyr i midtbyen, er det ikke noget som vi ligger oven i din pris. Det er indberegnet i den samlede pris for rengøringshjælpen.

 • Amager
 • I det nybyggede og flotte Ørestad har vi en stor andel af vores privatkunder liggende. Vi kører på daglig basis på Ørestad Boulevard, Amagerfælledvej og i området omkring Amager Centeret. I nogle opgange på feks. Englandsvej, har vi flere beboere i samme opgang, som får den samme ydelse. Det gør transporten en hel del nemmere for os og der er tit og ofte lidt at spare på prisen på privatrengøring, når man er flere der får rengøringshjælp samme dag og bor i samme opgang. Så bor du på Amager og kan du få nogle af de naboer interesseret, så hiv fat i os og hør om mulighederne. Bor du i ydreområderner, feks i det flotte Dragør, så er det desværre ikke altid at vi tilbyder hjælpen. Men det skader selvfølgelig aldrig at forhøre sig.

 • Frederiksberg
 • Østerbro
 • Nørrebro
 • Vesterbro
 • Nordvest
 • Sydhavnen
 • Valby
 • Glostrup
 • Brøndby
 • Vanløse
 • Rødovre
 • Hvidovre
 • Brønshøj
 • Herlev
 • Skovlunde
 • Ballerup
 • Kastrup
 • Søborg
 • Bagsværd
 • Hellerup
 • Charlottenlund
Faq

Spørsmål og svar ang. privatrengøring

Send os gerne en e-mail, hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål.

Hvad koster privatrengøring i timen?

Efter mange års erfaring med denne type service, har vi efterhånden et rimeligt godt overblik over hvor meget privatrengøring der kan nåes. Der er flere faktorer der spiller ind når man skal udregne pris og tidsforbrug, men tag et kig på priserne og eller kontakter du os bare for mere information.

Hvor lang tid tager det?

Det er helt op til dig hvor lang tid du ønsker. Selvom du har feks. 200 m2, er det måske ikke sikkert at du ønsker at vi skal rengøre det hele hver gang. Måske ønsker du at vi bruger 2 timer den ene gang og feks. undlader en etage og tager den næste gang. Vi er meget fleksible mht. opdeling og rengøringsplaner. Vores minimum er dog 2 timer pr. gang.

Hvilke byer tilbyder I jeres service?

Vi tilbyder pt. vores populære privatrengøring i følgende byer: København, Vanløse, Valby, Amager, Kastrup, Herlev, Frederiksberg, Brønshøj, Rødovre, Sydhavnen, Østerbro, Vesterbro, Hvidovre, Nørrebro, Nordvest, Christianshavn, Glostrup, Hvidovre, Søborg, Hellerup, Gentofte.

Skal man være hjemme når I gør rent?

Nej, du behøver ikke være hjemme når vi gør rent i dit hjem. Det er kun ved det aller første møde til evt. nøgleoverdragelse og en lille rundtur af din bolig.

Hvordan foregår det med betalingen?

Vi sender vores udspecificerede faktura ud omkring den 20. i hver måned. Den kan betales via MobilePay, netbank, på telefonen eller på computeren.

Kan jeg kommunikere med dem som kommer?

Alle vores medarbejdere taler som minimum engelsk og for det meste også dansk. Du er velkommen til at komme med dit ønske om en dansktalende assistent.

Hvad hvis jeg vil afmelde?

Afmeldinger modtages på e-mail og helst dagen inden - senest kl. 16. Der kan selvfølgelig opstå akut situationer eller sygdom, der er vi forstående for. Vi er meget rimelige. Vi har også selv børn :D

Er det de samme som kommer hver gang?

Det er vores mål at sende samme team hver gang, det er klart bedst for både kunden og for os. Ved sygdom eller ferie, kan der selvfølgelig opstå ændringer.

Er mit kæledyr sikkert når I kommer?

Vores medarbejdere kan gode lide dyr, men det er ikke altid de kan lide os - specielt ikke når støvsugeren kører. Men du kan være ganske sikker på at vi vil være behandle både hund og kat ordenligt. Du må meget gerne melde ud hvis der er specielle situationer vi skal tage højde for.

Tilbyder I også service til virksomheder?

Ja, Fluxx har også masser af erfaring med erhvervsrengøring - så tag endelig et kig på om vi evt. kunne hjælpe din arbejdsplads.

Hvordan fungere nøgleoverdragelse?

Ved din første privatrengøring hos os, skal du gerne have en kopi af adgangsnøgler klar til os. Vi tager dem med og opbevarer uden ID på i vores nøgleskab på kontoret.

Er det rengøringshjælp der søges?

Kontakt os og kom i gang allerede i denne uge

Bestil hjælp nu!