Hvis du ønsker at nørde lidt videre, eller blive klogere på
privat rengøring:

Klik dig direkte til relevante spørgsmål.

computer på skrivebord - kontakt

Opstarten - Hvordan kommer jeg i gang?

Rengøringsplan - Se rengøringsplaner.

Hvorfor er I et bedre valg? - Se hvad vi kan..

Hvilke byer dækker vi? - Hvilke byer gør vi rent i?

Betænkeligheder? - 5 tanker du kunne ha´

Se priser - Se priseksempler på rengøringshjælp.

Kundeudtalelser - Hvad siger vores kunder?

FAQ - Spørgsmål og svar


Få tilbud nu

privat rengøring fra fluxx

Erfaren og dygtig privat rengøring

- Få samme team hver gang.

Hos rengøringsfirmaet Fluxx kan du bestille dit eget faste team af dygtige rengøringsmedarbejdere. Vi sørger for at dit hjem er rent og lækkert til du kommer hjem. Vores venlige og kompetente medarbejdere har mange års erfaring med netop privat rengøring og har et godt øje for hvad der trænger fra gang til gang. Gode og søde familiemennesker som du kan stole på. Se priser lidt længere nede ad siden.

Få Dit Gratis Tilbud

Vi medbringer selv alting

Bare læn dig tilbage.

Vi medbringer selv naturvenlige rengøringsmidler med økologi og nødvendige materialer, såsom støvsuger og klude vi skal bruge på opgaven hos dig. Det eneste du evt. skal sørge for, er en let oprydning, så vi kan nå mest muligt på tiden. Har du brug for at vi benytter andre slags sæber, feks. noget specielt til et hvidpigmenteret gulv, skal du blot selv stille det frem, så benytter vi det.

Læs også om vores hovedrengøring, trappevask og ejendomsservice.

privat rengøring med naturvenlige midler
rengøringshjælp fra Fluxx

Prisen er vigtig, men

- fremragende behøver ikke være dyrt.

Måske har du prøvet en af vores kollegaer i branchen og ikke været helt tilfreds med kvaliteten? Vi er måske en anelse dyrere, men vi konkurrerer heller ikke udelukkende på prisen, men derimod på en absolut uovertruffen kvalitet og professionalisme i behandlingen af vores kunder. Døm selv om det ikke kan betale sig at give lidt mere for ordentlig kvalitet og god behandling. Vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen til god rengøringshjælp, som samtidig er til at betale. Du kan se priserne ved at scrolle lidt nedad siden.

Få Dit Gratis Tilbud

Venlig og dygtig privat rengøring

Få samme team hver gang

Hos os kan du bestille dit eget faste team af dygtige rengøringsmedarbejdere til dit private hjem. Vi sørger for at dit hjem er rent og lækkert til du kommer hjem. Vores venlige og dygtige medarbejdere har mange års erfaring med netop privat rengøring og har et godt øje for hvad der trænger fra gang til gang. Se priser lidt længere nede ad siden.Vi medbringer
selv alting..

Bare læn dig tilbage

Vi medbringer selv naturvenlige rengøringsmidler med økologi og nødvendige materialer, så som støvsuger og klude vi skal bruge på opgaven hos dig. Det eneste du evt. skal sørge for, er en let oprydning, så vi kan nå mest muligt på tiden. Har du brug for at vi benytter andre slags sæber, feks. noget specielt til et hvidpigmenteret gulv, skal du blot selv stille det frem, så benytter vi det.

Læs også om vores hovedrengøring, trappevask og ejendomsservice.Prisen er vigtig, men..

Fremragende behøver ikke være dyrt

Måske har du prøvet en af vores kollegaer i branchen og ikke været helt tilfreds med kvaliteten? Vi er måske en anelse dyrere, men vi konkurrere heller ikke udelukkende på prisen, men derimod på en absolut uovertruffen kvalitet og professionalisme i behandlingen af vores kunder. Døm selv om det ikke kan betale sig at give lidt mere for ordentlig kvalitet og god behandling. Vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen til god rengøringshjælp, som samtidig er til at betale. Du kan se priserne ved at scrolle lidt nedad siden.

Få Dit Gratis TilbudFå overblikket : inspiration og rengøringsplaner

Det er selvfølgelig forskelligt fra kunde til kunde hvad man ønsker fokus på. Især hos de private er det tit og ofte individuelt hvad folk ønsker udført i deres hjem og det kan sågar skifte fra gang til gang. Det er vi selvfølgelig vant til hos os.

Vi har her forsøgt at lave et overblik, som muligvis kan hjælpe dig med at se om netop de ting du ønsker allerede er at finde.

Støvsugning ved privat rengøring fra Fluxx ApS

Læs her hvilke specifikke basisydelser som indgår i vores standard ydelse.

Er du interesseret i en dybdegående nulstilling af din bolig og skal den virkelig skinnende rent, så tag et kig på vores populære hovedrengøring. Det er vores anbefaling, hvis du virkelig ønsker at komme i dybden.

Se rengøringslisten her :

Køkken

I dit køkken skal der bare være rent. Her laves der mad og det duer ikke med støv og snavs her. Vi sørger for en rigtig grundig og Proper støvsugning af dit gulv og selvfølgelig en rigtig god gulvvask, som fjerner pletter og andre genstridigheder. Vi aftørre alle flader, så borde er indbydende og klar til aftenens madlavning og hygge omkring aftensbordet. Krummer og rester blir fjernet fra stole og evt. barnestole friskes op, så de er klar til brug.

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Evt. aftørring af barnestol
 • Aftørring / afkalkning af vask og armatur
 • Aftørring af køkkenskabslåger
 • Aftørring af vandrette flader
 • Aftørring af støv
 • Fjernelse af pletfingre

Badeværelse

Her trænger der altid til masser af opmærksomhed. Plus det er altid rart med et frisk og rent badeværelse. Her ordner vi vasken, med en let afkalkning. Dvs. at vi holder kalken væk løbende. Vi rengøre toilet grundigt og bad vil ligeledes få en let afkalkning og efterfølgende aftørring af fliserne. Armatur skal tages med forsigtighed når det kommer til afkalkning, men har man den fornødne viden, kan det sagtens lade sig gøre at fjerne kalk herfra også. Har du fastgroet snavs eller kalk, anbefaler vi mere tid ved første første besøg. Udover det vil alle flader og selvfølgelig dit spejl blive aftørret. Vi afslutter med en grundig støvsugning og en god gulvvask.

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Aftørring af støv
 • Aftørring af spejl
 • Aftørring / afkalkning af vask og armatur
 • Aftørring af wc
 • Aftørring / afkalkning af bad
 • Fjernelse af pletfingre

Stue / værelser

Alle værelser får den helt grundige tur med støvsugeren. Vi støvsuger også sofaen eller stolen. Har du kat eller hund, må du meget gerne oplyse dette, så vi kan tilrettelægge tiden perfekt. Vi rengøre og aftørre alle vandrette flader og holder øje med evt. pletfingre på døre og karme. Altså alt i alt, en god gammeldags rengøringshjælp.

 • Støvsugning overalt
 • Støvsugning af sofa, med tilhørende mundstykke
 • Gulvvask
 • Aftørring af vandrette flader
 • Aftørring af støv
 • Fjernelse af pletfingre

Hvad er privat rengøring?

privat rengøring / rengøringshjælp er en aftale som en privatperson har mulighed for at lave med en servicevirksomhed. Aftalen kan dække en ugentlig hjælp, som kommer i beboerens hjem og hjælper til med at holde støv og snavs nede. Tit og ofte er det ydelser så som: støvsugning, aftørring af støv, fjernelse af kalk af toilet/bad, der hjælpes til med.


Har I virkelig ingen binding eller opsigelse?

Nej slet ikke, hverken binding eller opsigelsesperiode. Da vi startede Fluxx rengøringshjælp, skrev vi en liste med ting som vi absolut skulle have med. Første ting var, at det skulle være miljøvenligt og der skulle benyttes naturvenlige midler. Både for vores kunders skyld, men også for vores medarbejders. Der er ikke noget værre end at arbejde en hel dag med hænderne blødgjort af ajax og den slags midler.

En anden ting som har været vigtig fra start af, er ingen binding eller opsigelse. Vores kunder skal kunne gøre præcist som de har lyst til og vi vil ikke holde på folk som gerne vil noget andet. Det er kun dårlig forretning for alle.

Få vores privat rengøring fra kr. 543,- inkl. moms pr. gang.

Herunder kan du se nogle priseksempler.

Lille til mellem bolig
Inkl. moms

SE RENGØRINGSLISTEN

543,75,-

Pris efter fradrag 402,-


Alle materialer medbringes

Nem betaling via MobilePay

100% tilfredshedsgaranti

Samme rengøringsteam

Fuldt forsikret

Ingen binding

kontorrengøring set oppefra

Bestil rengøring nu

Bestil rengøring nu

Mest populær

Mellem til stor bolig
Inkl. moms

SE RENGØRINGSLISTEN

725,-

Pris efter fradrag 536,50,-


Alle materialer medbringes

Nem betaling via MobilePay

100% tilfredshedsgaranti

Samme rengøringsteam

Fuldt forsikret

Ingen binding

kontorrengøring set oppefra

Bestil rengøring nu

Bestil rengøring nu

Stor til større bolig
Inkl. moms

SE RENGØRINGSLISTEN

906,25,-

Pris efter fradrag 670,-


Alle materialer medbringes

Nem betaling via MobilePay

100% tilfredshedsgaranti

Samme rengøringsteam

Fuldt forsikret

Ingen binding

kontorrengøring set oppefra

Bestil rengøring nu

Bestil rengøring nuTip: Når du sammenligner priser, så se på hvad du får med hos Fluxx:

  Alle materialer, så som: støvsuger og microfiberklude inklusiv

  Ordentlig kommunikation og hurtig svartid

Ingen køre- eller parkeringstillæg

Nem betaling med MobilePay / bank

Naturvenlige midler inklusiv

100% tilfredshedsgaranti

Ingen binding

Du har intet at tabe


Billig privat rengøring kan ikke altid betale sig

Du kan garanteret finde det billigere hos nogle af vores konkurrenter i branchen, men husk på at pris og kvalitet oftes hænger sammen. En del af vores kunder, kommer netop fra en billigere løsning, som de aldrig blev ordenligt tilfreds med. Det koster både din sparsomme tid og energi at døje med en sløset og ubrugelig rengøringshjælp.

Servicefradrag i 2023

Tag priserne herover som vejledende og husk at du kan fratrække ca. 26 % ved at gøre brug af det såkaldte Servicefradrag. Serviceydelser giver fradrag på op til kr. 6.600,- pr. person. (gældende fra 2020). Husk at for at gøre brug af fradraget skal du betale med MobilePay eller via netbank.
Du kan med fordel læse mere om Servicefradrag her.


Hvad kan du miste ved IKKE at vælge en kompetent løsning som Fluxx?

Vælger du at gå med en af vores konkurrenter i branchen, fordi deres tilbud er billigere, så er chancen for at du skal ud og lede efter nyt tilbud igen ret så stor. Vi ser det gang på gang. Kunden har valgt et billigt selskab og er glad for de første 3-4 ganges besøg. Herefter sætter skuffelsen ind fordi kvaliteten og kundeservices er nedadgående. Måske kan du spare penge ved et billigere selskab, med i den sidste ende, vil du skulle bruge en masse unødvendig energi.

Indhent tilbud på privat rengøring - hurtigt og nemt.

Tilbud er altid gratis og uforpligtende.

Sådan her foregår det:
1. Udfyld felterne med dit navn og din kontakt information.
2. Vælg hvilken type service vi kan hjælpe dig med. Send evt. billeder til vores DropBox.
3. Herefter vil vi kontakte dig, enten med vores tilbud eller yderligere kontakt.

Åbningstider: Mandag - Fredag
kl. 08.00 - 16.00

Lynhurtigt svar i åbningstiden på under 30 min.
Venlig og professionel kundebehandling

Følg os på de sociale medier

Navn *
E-mail *
Telefon *
Postnummer *
Hvordan fandt du os ? *
Antal m2 du ønsker rengjort *
Vælg antal toiletter / badeværelser *
Vælg hvor tit du ønsker rengøring *
Vælg dit ønskede tidsrum *
Ønsker du ekstra ydelser første gang? (tillægspris) *
Din Besked *

Alle burde i ny og næ få sådan en rengøringshjælp - Philline Pi Roepstorff

Hvordan kommer jeg i gang med rengøringshjælp?

Her er det nemme overblik:

Det er nemt og lige til at komme i gang hos rengøringsfirma Fluxx hos os. Har du spørgsmål, så send os en mail med det samme, så skal vi nok hjælpe dig. Vi lover at du ikke skal sidde og vente alt for længe på vores svar, det er der jo ikke noget sjov ved. Du behøver ikke være nervøs for om du får skrevet alt det rigtige information, det finder vi ud af sammen. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos os.

rengøringshjælp søges ved computer

01

Hurtigt i gang - det er legende let

Efter du har udfyldt og sendt vores (meget nemme) kontaktformular, vil du i løbet af meget kort tid (vores gennemsnitlige svartid er ca. 30 min.) modtage vores tilbud. Dette indeholder alt den information du behøver. Beslutter du for at acceptere vores tilbud, så svarer du blot tilbage. Så hjælper vi dig hele vejen. Det skal være nemt og det er det skam også. Du skal blot vælge hvor tit du ønsker rengøringshjælpen og hvor mange m2 du ca. har i dit hjem. Alternativt, kan du selv vælge det antal timer du ønsker vi skal gøre rent hos dig. Vi kommer bare med vores estimat af hvor lang tid det tager af rengøre din lejlighed eller hus.

02

Den første privat rengøring i dit hjem

Det er vores erfaring, at tit og ofte er der brug for mere rengøring ved det aller første besøg. Derfor anbefaler vi at bestille lidt ekstra tid ved din opstart. Er dit hjem klar til vores standard privat rengøring og ikke har brug for ekstra tid ved første besøg, er det naturligvis også i orden.

Alt vi nu behøver for at komme i gang, er adgang til din bolig. Måske har du mulighed for at tage imod og åbne for os om morgenen, eller få hjælp af en ven eller nabo. For at vi fremover kan planlægge dit besøg, skal du have en kopi af adgangsnøgler klar til os, som vi må tage med tilbage til kontoret. Disse opbevares fremover på Fluxx kontoret, i nøgleskab og uden synlig ID på. Så du behøver aldrig være nervøs for hvad der kan ske, skulle uheldet indtræffe.

den første privat rengøring af dit hjem
rengøringshjælp aftaler overholdes

03

Det bedste af det hele

Herefter kommer vi fast og gør rent, enten ugentligt eller hver 14. dag. Vi arbejder efter vores standard rengøringsplan, som fungere rigtig godt. Men har du specielle ønsker, så tager vi naturligvis højde for det. Det kan være at du ikke ønsker gulvvask hver gang, men hellere vil bytte det ud med afstøvning af paneler eller andet - vi er fleksible. Ønsker du besked om hvad tid din hjælper præcis ankommer, så send os en mail og du har dit svar indenfor 30 min. At få privat rengøring skal være nemt og det er det hos os.

04

Ændringer eller spørgsmål

For at lette vores planlægning, operere vi med 3 tidsrum, hvor vi foretager vores service. Du har mulighed for at vælge den der passer dig bedst.
Tidsrummene hedder: kl. 8.30 - 14 / kl. 10 - 16 eller kl. 8.30 - 16. Har du ændringer eller spørgsmål, sender du blot os en e-mail og så har du svar kort efter. Velkommen til og vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Læs også om hovedrengøring, rengøringsfirma og flytterengøring.

find priser på rengørignshjælp via computeren

"Total luksus at komme hjem til et rent hjem" -Signe Clausen

Udtalelser fra private kunder:

Hver eneste dag hjælper vi rigtig mange private med at få mere tid i hverdagen.
Du kan møde nogle af dem her.

Fluxx er desuden bedømt som fremragende på Trustpilot - Læs med her.
Læs evt. flere kundeanmeldelser på Facebook / Google
Eller læs flere på vores side om private referencer.

Vi har små børn og har derfor lidt for tit brug for at aflyse med kort varsel, og der er aldrig andet end en 'god bedring' som respons. Vi får gjort rent hver anden uge, og har af og til brug for lidt ekstra tid, når der er blevet for beskidt, og det kan næsten altid ordnes med få dages varsel. Jeg kan klart anbefale Fluxx, hvis man vil have tryghed og en pålidelig partner til at sørge for et rent hjem.

...
Erik B.
Privat, hver 14. dag

Stor ros for det flotte arbejde, som jeres medarbejdere lavede. Ud over at være meget behagelige mennesker efterlod de et rent hjem, der ikke kunne sættes en finger på, samt havde overskud til at ordne en række praktiske ting som at tømme skraldespande og lægge tæpper sammen. Det var imponerende.

grå avatar
Anne og Morten
privatkunde

Så har Fluxx medarbejdere været forbi og jeg kom hjem til en dejlig duft af en ren lejlighed. Indledningsvis vil jeg lige fortælle at jeg blev og talte med dem de første 10 minutter - de kom i perfekt god tid. Det er nogle rigtig rare personer, der virker faglig stolte og oprigtig glade for deres arbejde. Med fuld tillid, lod jeg dem gøre deres og gjorde mine ærinder ude i byen.

grå avatar
Rasmus B.
privatkunde

En kæmpe mega monster stor omgang ros til teamet her idag!!!!! ...I må endelig rose big time, tak tak tak!

grå avatar
Sussi
privatkunde

Det var 2 utroligt søde, venlige og dygtige medarbejdere, og jeg er ovenud tilfreds med deres arbejde. Jeg håber I vil bringe min ros videre til dem.

...
Kenneth B.
Privat, hver uge

Fluxx er for vilde! Jeg trængte til at få en professionel rengøringshjælp og få rengjort ting jeg ikke selv kan. Jeg er helt målløs over hvor dygtige de er. Den her vask var nærmest blevet rusten og nu er den guld igen.

...
Philline Pi Roepstorff
Privat

"Absolut ikke sidste gang jeg bruger Fluxx, jeg er meget tilfreds" Kenneth, Rødovre.

"Absolut ikke sidste gang jeg bruger Fluxx, jeg er meget tilfreds" Kenneth, Rødovre.

Tilfredse kunder

Får du hvad du betaler for med dit nuværende rengøringsfirma ?

Hos os får du vores absolut gennemtestede private privat rengøring som bare fungere.
Der er ikke noget værre end at betale for noget man egentlig ikke er fuldt ud tilfreds med og rengøringshjælp er ingen undtagelse. Måske nærmere tværtimod? Her er det private mennesker som har valgt at vise os den tillid at lade os få adgang til deres hjem. Det skal vi sætte stor pris på og have respekt for og det kan du tro at vi gør. Siden Videnskab.dk har skrevet lidt hvordan det kan påvirke din lykke og din tilfredshed i livet, med noget så simpelt at få en fast løsning på plads. Læs med her.

Afprøvet og løbende optimeret rengøringsplaner

Du har selv indflydelse på hvordan din plan skal se ud og hvad vi skal lave.

Du ved hvem der kommer i dit hjem

Udover ved ferie og sygdom, sender vi altid samme folk - det giver tryghed.

Servicefradrag

Husk at du med fordel kan udnytte servicefradrag og fratrække ca. 30% fra din regning fra os.

100% tilfredshedsgaranti

Er det fejl eller mangler efter vi har været på besøg hos dig, så skal du altid være velkommen til at kontakte os. Herefter vil vi se på detaljerne og enten komme tilbage og lave det om eller give dig nedslag på næste faktura.

Priser der er konkurrencedygtige

Selvom prisen ikke er vores primære konkurrenceparameter, kan vi stadig være med på et gennemsnit af markedets priser. Vores alle største fokus ligger i at levere end god kvalitet og at fremme økologien i den danske rengøringsbranche.

Medarbejdere er gennemtjekket

Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er 100% gennemtjekket og har alle nødvendige papirer i orden.

Hos os får du: nem kommunikation og fleksibel service

Hos os får du : nem kommunikation og fleksibel service

Se hvilke byer/områder vi dækker

Her får du en komplet privat rengøring udført af erfarne og dygtige rengøringsassistenter. Vi lægger stor vægt på at du føler dig tryg ved os, da vi kommer i dit private hjem og ved at det kræver tillid. Vores assistenter er ganske almindelige familemennesker, som gerne vil sørge for et rent hjem du kan kommer hjem til. Hos os får du samme team hver gang - det giver tryghed. Her kommer vi på ugentlig basis eller hver 14. dag og hjælper med bl.a. støvsugningen og aftørring af støv med mere i de flotte lejligheder og huse. Du har mulighed for at få dit besøg planlagt i 3 forskellige tidsrum, så det altid kan passe familier eller feks. personer som arbejder hjemmefra.


 • København
 • Vores rengøringshjælp kommer let og elegant rundt i Københavns gader og stræder. Især i midtbyen Kbh K, ved strøget og omkring kanalerne ved folketinget, har vi en del privatkunder som vi hjælper med den daglige rengøringshjælp. Selvom parkeringen kan være forholdvis dyr i midtbyen, er det ikke noget som vi ligger oven i din pris. Det er indberegnet i den samlede pris for vores hjælp.

 • Amager
 • I det nybyggede og flotte Ørestad har vi en stor andel af vores privatkunder liggende. Vi kører på daglig basis på Ørestad Boulevard, Amagerfælledvej og i området omkring Amager Centeret. I nogle opgange på feks. Englandsvej, har vi flere beboere i samme opgang, som får den samme ydelse. Det gør transporten en hel del nemmere for os og der er tit og ofte lidt at spare på prisen på privat rengøring, når man er flere der får vores hjælp samme dag og bor i samme opgang. Så bor du på Amager og kan du få nogle af de naboer interesseret, så hiv fat i os og hør om mulighederne. Bor du i ydreområderner, feks i det flotte Dragør, så er det desværre ikke altid at vi tilbyder hjælpen. Men det skader selvfølgelig aldrig at forhøre sig.

 • Frederiksberg
 • Østerbro
 • Nørrebro
 • Vesterbro
 • Nordvest
 • Sydhavnen
 • Valby
 • Glostrup
 • Brøndby
 • Vanløse
 • Rødovre
 • Hvidovre
 • Brønshøj
 • Herlev
 • Skovlunde
 • Ballerup
 • Kastrup
 • Søborg
 • Bagsværd
 • Hellerup
 • Charlottenlund

5 tanker du (måske) kunne have ved at få privat rengøring :

Respektere de mon mine private ting?

Er de mon hårde ved inventaret og ved møblerne?

Ved de hvordan man gør ordentlig rent?

Er de mon søde ved mit kæledyr?

Gør de mon rent i den fulde tid som jeg betaler for?


Har du også betænkeligheder som disse?

Hvis du har, kan vi sagtens forstå det. I bund og grund er det jo fremmede mennesker som du invitere ind i dit hjem. Disse personer færdes alene blandt dine personlige ejendele og kan uovervåget gøre som det passer dem.

Hvad kan vi gøre?

Den bekymring delte vi selv, da vi startede Fluxx. Hvordan kunne vi komme dette til livs og være sikre på at de folk vi havde til at gøre rent for os, var i besiddelse af god moral og etik? Hvad kunne vi gøre for at tiltrække arbejdskraft og personer som gerne vil yde en god og hjertevarm service til vores kunder og ikke bare springe over vores gærdet er aller lavest. Hvordan kunne vi tiltrække personer som ikke bare var interesseret i at snyde for at komme hurtigt hjem fra arbejdet og kun tænke på sig selv?


De rette medarbejdere

Svaret var latterligt simpelt, men det virkede: Det kunne vi ved kun at hyre folk som står for det samme som vi selv gør. Folk som har den samme respekt for andre mennesker, folk som behandler andre mennesker som de selv vil behandles (det lyder sukkersødt, men det er så fantastisk sandt). Igennem grundige jobsamtaler og interviews kom vi til bunds i hvordan vores kommende rengøringshjælper i virkeligheden var og hvilket moralsk kompas denne person fulgte.

Derfor vil vi gerne give dig vores garanti på at du vil blive behandlet som vi gerne selv vil behandles: Fair, venligt og professionelt..

Faq

Spørsmål og svar ang. privat rengøring

Send os gerne en e-mail, hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål.

Hvad koster privat rengøring i timen?

Efter mange års erfaring med denne type service, har vi efterhånden et rimeligt godt overblik over hvor meget privat rengøring der kan nåes. Der er flere faktorer der spiller ind når man skal udregne pris og tidsforbrug, men tag et kig på priserne og eller kontakter du os bare for mere information.

Tilbyder Fluxx vinduespudsning?

Ja, som privat eller erhvervskunder har du nu mulighed for at få pudset dine vinduer. Da vi som regel allerede har nøgle til din bolig, er det nemt at koordinere hvornår vi skal komme og pudse dine vinduer. Betalingen tilføjes blot til din faktura.

Hvor lang tid tager det?

Det er helt op til dig hvor lang tid du ønsker. Selvom du har feks. 200 m2, er det måske ikke sikkert at du ønsker at vi skal rengøre det hele hver gang. Måske ønsker du at vi bruger 2 timer den ene gang og feks. undlader en etage og tager den næste gang. Vi er meget fleksible mht. opdeling og rengøringsplaner. Vores minimum er dog 2 timer pr. gang.

Hvilke byer tilbyder I jeres service?

Vi tilbyder pt. vores populære privat rengøring i følgende byer: København, Vanløse, Valby, Amager, Kastrup, Herlev, Frederiksberg, Brønshøj, Rødovre, Sydhavnen, Østerbro, Vesterbro, Hvidovre, Nørrebro, Nordvest, Christianshavn, Glostrup, Hvidovre, Søborg, Hellerup, Gentofte.

Skal man være hjemme når I gør rent?

Nej, du behøver ikke være hjemme når vi gør rent i dit hjem. Det er kun ved det aller første møde til evt. nøgleoverdragelse og en lille rundtur af din bolig.

Hvordan foregår det med betalingen?

Vi sender vores udspecificerede faktura ud omkring den 20. i hver måned. Den kan betales via MobilePay, netbank, på telefonen eller på computeren.

Kan jeg kommunikere med dem som kommer?

Alle vores medarbejdere taler som minimum engelsk og for det meste også dansk. Alle vores folk går til ugentlig danskundervisning, men som vi alle ved, kan dansk være et rigtigt svært sprog at mestre.675 De er dog gode til at gøre rent, hvilket rigtig mange af vores kunder nyder godt af hver dag.

Hvad hvis jeg vil afmelde?

Afmeldinger modtages på e-mail og helst dagen inden - senest kl. 16. Der kan selvfølgelig opstå akut situationer eller sygdom, der er vi forstående for. Vi er meget rimelige. Vi har også selv børn :D

Er det de samme som kommer hver gang?

Det er vores mål at sende samme team hver gang, det er klart bedst for både kunden og for os. Ved sygdom eller ferie, kan der selvfølgelig opstå ændringer.

Er mit kæledyr sikkert når I kommer?

Vores medarbejdere kan gode lide dyr, men det er ikke altid de kan lide os - specielt ikke når støvsugeren kører. Men du kan være ganske sikker på at vi vil være behandle både hund og kat ordenligt. Du må meget gerne melde ud hvis der er specielle situationer vi skal tage højde for.

Tilbyder I også service til virksomheder?

Ja, Fluxx har også masser af erfaring med erhvervsrengøring - så tag endelig et kig på om vi evt. kunne hjælpe din arbejdsplads.

Kan jeg vælge et fast tidspunkt hvor I kommer?

Desværre nej, Det vil altid være et tidsinterval. Enten kl. 8.30 til 14.00 eller 10.00 til 16.00 eller kl. 12.00 til kl. 16.00. Vi ville rigtig gerne kunne tilbyde alle vores søde kunder et helt specifikt tidspunkt, men det gør planlægningen umulig og det desværre ikke lade sig gøre.

Hvordan fungere nøgleoverdragelse?

Ved din første privat rengøring hos os, skal du gerne have en kopi af adgangsnøgler klar til os. Vi tager dem med og opbevarer uden ID på i vores nøgleskab på kontoret.

Modtag op til 5.000 kr. eller mere med Fluxx henvisningsprogram.

Få kontant bonus udbetalt, hver gang du henviser en ny erhvervskunde til Fluxx. Vi er pt. interesseret i nye kunder indenfor kontorer, institutioner, butikker, boligforeninger og andelsboligforeninger. Om du i forvejen er kunde hos os eller ej, har ingen betydning.
Du henviser en virksomhed ved at udfylde vores kontaktformular på siden med oplysninger om din henvisning. Husk at sikre dig at virksomheden eller boligforeningen er indforstået med at blive henvist, inden du sender formularen afsted til os.

Læs mere om hvordan henvisninger og hvordan kontant bonus foregår, samt se de eksakte beløb for vores kontant bonus. Se Fluxx henvisningsprogram her

Er det rengøringshjælp der søges?

Kontakt os og kom i gang allerede i denne uge

Bestil hjælp nu!