General Information

Nedenstående betingelser er generelle og der kan udarbejdes særlige forhold og betingelser imellem kunden og Fluxx hvis dette ønskes. Erhvervskunder har mulighed for at få en kontrakt som specificere betingelserne.


Privatlivspolitik

Du kan med fordel læse vores privatlivspolitik i dette pdf-dokument.


Opbevaring af nøgler og koder.

Dine nøgler og evt. koder bliver opbevaret i aflåst nøgleskab på vores kontor og det er selvfølgelig uden ID på. Skulle udleverede nøgler bortkomme, erstattes disse. Fluxx ApS kan ikke holdes ansvarlig for evt. følger og konsekvenser ved bortkomne nøgler. Herunder driftstab, økonomiske tab, indbrud eller tyveri m.v.


Tidsrum.

Rengøringen for private udføres i dit valgte tidsrum, som kan være kl. 08.30-14.00 / 10.00-16.00 eller kl. 08.30 - 16.00. Som privatkunde tilbyder Fluxx rengøringshjælp hver uge eller hver 14. dag mandag til fredag. Som erhvervskunde er tidsrummet som regel udenfor virksomhedens åbningstid.


Ændring af fast rengøringsdag.

Hos Fluxx får kunden tildelt en fast rengøringsdag i en fast uge. Har du et ønske om at skifte til en anden dag, så send en mail afsted til Gitte, vores koordinator på gkj@fluxx.dk. Har man afmeldt sin rengøring i feks lige uge, forbliver man i samme lige uge (gælder naturligvis kun for 14. dages kunder).

Ingen privat rengøring på helligdage.

Fluxx udfører ikke privat rengøring på helligdage. Falder din rengøring på en helligdag og ønsker du en "erstatningsdag" er du velkommen til at sende os en mail, så finder vi en løsning.

Fluxx holder lukket for privat rengøring på disse helligdage:

 • Nytårsdag (1. januar)
 • Skærtorsdag
 • Langfredag
 • Påskedag
 • Anden påskedag
 • Store bededag
 • Kristi himmelfartsdag
 • Pinsedag
 • Anden pinsedag
 • Første juledag (25. december)
 • Anden juledag (26. december)

 • Falder din rengøring på en helligdag og ønsker du en "erstatningsdag" er du velkommen til at sende os en mail, så finder vi en løsning.


  Rengøringsmidler og materialer.

  Fluxx medbringer selv alle rengøringsmidler og materialer som skal bruges på opgaven. Vi bruger økologiske rengøringsmidler fra enten Ulrich Näturlich eller Ecover. Der kan være tilfælde som kræver stærkere midler, så som flytte- eller hovedrengøringer. Ønsker du at vi skal benytte andre alternative rengøringsmidler, feks. hvidpigmenteret sæbe til dit hvide trægulv, så skal du selv sørge for at stille det til rådighed for vores rengøringspersonale.


  Opsigelse og ferie for erhvervskunder.

  For vores erhvervskunder, har vi som udgangspunkt 1 månedes opsigelsesvarsel, medmindre andet aftales imellem Fluxx og kunden.


  Opsigelse og ferie for privatkunder.

  Til vores private kunder, har vi ingen opsigelsefrist og du kan sige rengøringen op med det samme, skulle du mod forventning ønske dette. Har du en planlagt rengøring og har du tænkt dig at opsige aftalen med os, sætter vi stor pris på at opsigelsen sker i en forholdsvis god tid. dvs. dagen inden og helst inden kl. 12.00. En aftale med Fluxx, skal altid være med henblik på en løbende fast aftale og må altså ikke være ment som en éngangsrengøring. Ferie skal meldes Fluxx senest 1 uge fra feriens start.


  Aflysning.

  Aflysning fra kundens side skal ske senest kl. 18.00 dagen før den aftalte rengøringsdag. Dette gøres via mail til mail@fluxx.dk. Aflyses rengøringen ikke i tide, opkræves kunden kr. 125,- for forgæves kørsel og administration, på den næste faktura.


  Reklamation.

  Føler du ikke at din privat rengøring har været tilfredsstillende, vil vi selvfølgelig altid lytte til dette. Vi vil meget gerne have et par billeder, som du kan sende til vores mail. Herefter, alt efter graden, vil vi kompensere for dette i form af nedslag på din faktura eller en hurtig udbedring af vores fejl. Passer det ind i vores arbejdsskema, kan det også være en mulighed at vi laver en erstatningssrengøring en af de følgende dage. Er du tilfreds med denne, tager vi naturligvis betaling for det.


  Betaling for private og erhverv.

  Regningen bliver sendt omkring d. 20. i hver måned, med en betalingsfrist på 3 dage til privatpersoner. Erhverv har som udgangspunkt samme betalingsfrist, men andet kan aftales. Overholdes betalingssfristen ikke, pålægges der automatisk renter og gebyr i henhold til lovgivning. Regningen sendes fra programmet Dinero i PDF form. Som kunde har du pligt til at tjekke din mail for vores faktura. Du kan betale med MobilePay, almindelig bankoverførsel eller EAN for erhverv.


  Medarbejdere

  Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest og er forsikrede. Fluxx stiler efter at sende samme rengøringsassistent hver gang, men der kan selvfølgelig være sygdom hvor vi må sende en anden.


  Før rengøringen.

  Fluxx har ingen krav til kunden om at der skal være ryddet op før vores besøg. Vi kan dog klare langt mere rengøring hvis det er nemt at komme til. Er der ønsker om at vi benytter specielle rengøringsmidler eller materialer, skal kunden selv frembringe dette.


  Skader og forsikring.

  Hvis vi en sjælden gang skulle være uheldige under rengøringen, er Fluxx naturlivis fuldt forsikrede hos Topdanmark.


  Ris og ros.

  Modtages meget gerne og vi gør alt i vores magt for at rette op på evt. fejl og mangler ved rengøringen hos dig. Ligeledes er det skønt at kunne vidregive ros til vores dygtige medarbejdere. Synes du at vi fortjener en god anmeldelse på TrustPilot, så vil vi blive meget glade.


  Rengøringsplan.

  Din rengøringsplan er som udgangspunkt det som der står i dit endelige tilbud fra Fluxx. Der kan selvfølgelig altid ændres i planen efter ønske.


  Service udover aftalen.

  Vi tilbyder blandt andet også skift af sengetøj og oprydning, dette skal dog aftales så tiden passer den enkelte rengøring.


  Timepris og prisstigninger.

  Vores priser er inklusiv økologiske rengøringsmidler og alle nødvendige materialer. Kørsel er også inklusiv i vores pris. Alle priser regnes i danske kroner. Hvert år tager Fluxx til overvejelse om en naturlig prisstigning skal ske. Dette bliver kommunikeret ud til alle vores kunder i ordentlig tid.


  Vinduespudsning.

  Vi pudser ikke vinduer i forbindelse med privat rengøring. Vi kan anbefale Robin fra Spejlblank, som kan kontaktes på tlf +45 81 7474 20.


  Parkering.

  Parkering med i prisen vi tager for rengøringen. Så det skal du ikke tænke på.


  Bestil Nu

  Ha´dit tilbud på 30 min.

  Bestil NU