Søg rengøringsjob hos Fluxx?

Vi er rigtig glade for alle de henvendelser vi modtager. Det er dog alfa og omega at ansøgningen giver os alt den nødvendige information vi behøver. Vi har derfor lavet en liste med punkter, som indeholder det absolutte minimum af kriterier din ansøgning skal indeholde. Her kan du også se de krav vi har til evt. ansøgere. Vi får tit og ofte så mange ansøgning, at vi ikke kan besvare alle. Så er du nødt til at afvente og evt. senere prøve igen.


Ansøgning skal indeholde følgende
  • Navn og kontaktinformation
  • Oplysninger om kørekort og bil
  • Erhvervserfaring
  • Motiveret ansøgning

Vi leder efter følgende
  • Dansk talende
  • Masser af erfaring med rengøringsjob
  • Kundemindet
  • Godt humør og gå på mod
Faq

Spørgsmål ang. jobsøgning


Send os en mail, hvis du mangler mere information for at kunne sende din ansøgning afsted. Vi får rigtigt mange ansøgninger hver uge, så gør gerne noget ud af din ansøgning for at forbedre dine chancer. Vi

Hvor skal jeg sende min ansøgning hen?

Du kan sende dig ansøgning til vores email andresse, eller udfylde kontaktformularen. Skriv til den mail som hedder: mail@fluxx.dk

Hvor lang tid for svar?

Vi modtager på daglig basis ansøgning fra både underleverandører og private, som ønsker at søge job hos Fluxx. Vi forsøger at besvare alle samme dag. Hvis du ikke er blevet besvaret, så opfylder du enten ikke vores krav, eller så er dit svar på vej.

Hvilke slags arbejde har I?

Alt indenfor service. Små og helt store opgaver. Daglig og ad-hoc.

Kan jeg møde op på jeres adresse?

Helst ikke. Vi har altid travlt med kunder og har desværre ikke mulighed for at mødes uden en aftale.

Skal jeg bo i København?

For alles skyld, er det helt klart bedst at du at bosidende i København eller omegn.

Skal jeg kunne tale og skrive dansk?

Det kommer lidt an på type an arbejde du søger. De fleste af vores opgaver kræver dansktalende eller som minimum engelsktalende

Arbejder I med underleverandører?

Ja, på nogle opgaver har vi nogle enkelte rigtig dygtige samarbejdspartnere vi benytter. Ønsker du at søge som underleverandør, gør du det bare på samme mail.

Arbejder I også om natten?

Fluxx har folk som arbejder mens de fleste andre sover. Vi arbejder både dag, aften og nat. Det er selvfølgelig ikke et krav at du skal arbejde om natten. Det er kun hvis du har lyst til det.

Andre spørgsmål?

Vi er altid til rådighed på mail@fluxx.dk

Modtag op til 5.000 kr. eller mere med Fluxx henvisningsprogram.

Få kontant bonus udbetalt, hver gang du henviser en ny erhvervskunde til Fluxx. Vi er pt. interesseret i nye kunder indenfor kontorer, institutioner, butikker, boligforeninger og andelsboligforeninger. Om du i forvejen er kunde hos os eller ej, har ingen betydning.
Du henviser en virksomhed ved at udfylde vores kontaktformular på siden med oplysninger om din henvisning. Husk at sikre dig at virksomheden eller boligforeningen er indforstået med at blive henvist, inden du sender formularen afsted til os.

Læs mere om hvordan henvisninger og hvordan kontant bonus foregår, samt se de eksakte beløb for vores kontant bonus. Se Fluxx henvisningsprogram her