Historien

Hvordan startede Fluxx egentlig ?

earlybird rengøring og bays service logo

Earlybird og Bays Service

i 2010 startede Mikkel virksomheden Earlybird, som var en af de aller første som tilbød økologisk rengøring. Der kom hurtigt rigtigt mange kunder til og stilen som selvstændig var lagt. Michael havde sideløbende startede hans eget Bays Service, som også hurtigt kom rigtig godt fra start. Som alt iværksætteri var starten hård og fyldt med udfordinger. Mikkel havde i starten ikke adgang til egen bil og måtte tage taxi ud til opgaverne. Dette betød tit og ofte at overskuddet var tæt på nul. Men.. penge var ikke alt og snart kom flere og flere kunder til.


Starten på Fluxx

I 2013 beslutter Michael og Mikkel at slå sig sammen og dermed kunne tilbyde deres kunder det bedste fra begge lejre. Michael med erfaring fra hans lederstillinger hos ISS og SSG og Mikkel med værdifuld erfaring fra iværksætteri og IT. Dette viste sig at være en rigtig god sammensætning og Fluxx tog hurtigt fart på.

økologiske rengøringsmidler på bord med fluxx logo over

Fluxx Rengøring logo hvid med sort kant

Fluxx i dag

I dag er Fluxx en mellemstor virksomhed med masser af gode folk involveret på kryds of tværs. Fluxx er i rivende udvikling og har pt. +100 erhvervskunder og +200 privat kunder. Der løses på daglig basis adskillige ad-hoc opgaver. Vi har en stor kontaktflade med samarbejdspartnere indenfor både service- og håndværkerbranchen. Der gør os i stand til at løse en næsten hvilken som helst opgave.

Mød holdet bag Fluxx

Fluxx i Vanløse

Fluxx er beliggende på villavejen Støvringvej, som du finder ved krydset jyllingevej og ålekistevej i Vanløse. Her er meget trafik, men relativt roligt på vores 1.sal i den gamle muremestervilla. Vi er desuden så heldige at være naboer til Vanløses sødeste øre-næse-hals lægeklinik - Kim og Dorthe.

Vi ser frem til mange gode år på adressen.


sort hvidt billede af rengøringsfirmaet på adressen støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse

Bestil Nu

Hurtigt og ganske nemt

Bestil NU