Spreder økologi og gennemsigtighed til en ellers kedelig og sort branche

Og elsker hele vejen dertilKontakt os nu

Hvem er Fluxx ?

Fluxx ApS er en seriøs og veletableret virksomhed med en bred erfaring indenfor rengøring og service. Vi har et professionelt hold af rengøringsassistenter og vinduespudsere. Hos Fluxx er der orden på tingene, dvs. alle vores medarbejdere og samarbejdspartner, har alle nødvendige papirer og selvfølgelig en ren straffeattest. Alle medarbejderene har en stor lyst til at levere et flot stykke arbejde for vores mange kunder. Vi dækker hele København og også gerne længere væk for den rigtige opgave. Vi har kunder lige fra de private lejligheder og huse, til den store slutrengøring på feks. Gentofte Hospital eller skoler og institutioner. Fluxx ApS beskæftiger en stor håndfuld velkvalificerede medarbejdere og samarbejdspartnere. Sammen kan vi dække langt de fleste serviceydelser som vores kunder måtte ønske.

Læs også om vores erhvervsrengøring, ejendomsservice og flytterengøring.

Historien

Hvordan startede Fluxx egentlig ?

earlybird rengøring og bays service logo

Earlybird og Bays Service

i 2010 startede Mikkel virksomheden Earlybird, som var en af de aller første som tilbød økologisk rengøring. Der kom hurtigt rigtigt mange kunder til og stilen som selvstændig var lagt. Michael havde sideløbende startede hans eget Bays Service, som også hurtigt kom rigtig godt fra start. Som alt iværksætteri var starten hård og fyldt med udfordinger. Mikkel havde i starten ikke adgang til egen bil og måtte tage taxi ud til opgaverne. Dette betød tit og ofte at overskuddet var tæt på nul. Men.. penge var ikke alt og snart kom flere og flere kunder til.


Starten på Fluxx

I 2013 beslutter Michael og Mikkel at slå sig sammen og dermed kunne tilbyde deres kunder det bedste fra begge lejre. Michael med erfaring fra hans lederstillinger hos ISS og SSG og Mikkel med værdifuld erfaring fra iværksætteri og IT. Dette viste sig at være en rigtig god sammensætning og Fluxx tog hurtigt fart på.

økologiske rengøringsmidler på bord med fluxx logo over

Fluxx Rengøring logo hvid med sort kant

Fluxx i dag

I dag er Fluxx en mellemstor virksomhed med masser af gode folk involveret på kryds of tværs. Fluxx er i rivende udvikling og har pt. +150 erhvervskunder og +250 privat kunder. Der løses på daglig basis adskillige ad-hoc opgaver. Vi har en stor kontaktflade med samarbejdspartnere indenfor både service- og håndværkerbranchen. Der gør os i stand til at løse en næsten hvilken som helst opgave.

Mød holdet bag Fluxx

Fluxx i Vanløse

Fluxx er beliggende på villavejen Støvringvej, som du finder ved krydset jyllingevej og ålekistevej i Vanløse. Her er meget trafik, men relativt roligt på vores 1.sal i den gamle muremestervilla. Vi er desuden så heldige at være naboer til Vanløses sødeste øre-næse-hals lægeklinik - Kim og Dorthe.

Vi ser frem til mange gode år på adressen.


Læs også om vores erhvervsrengøring, kontorrengøring og hovedrengøring.

sort hvidt billede af rengøringsfirmaet på adressen støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse

Indhent tilbud - hurtigt og nemt!

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Lynhurtigt svar i åbningstiden på under 30 min.
Venlig og professionel kundebehandling

Din besked er modtaget og vi vender tilbage inden for ganske kort tid.
FLUXX APS - [CVR.39212110]

Støvringvej 19 1.sal
2720 Vanløse

Åbningstider: Mandag - Fredag
kl. 08.00 - 16.00

E-mail: mail@fluxx.dk

Følg os på de sociale medier

Modtag op til 5.000 kr. eller mere med Fluxx henvisningsprogram.

Få kontant bonus udbetalt, hver gang du henviser en ny erhvervskunde til Fluxx. Vi er pt. interesseret i nye kunder indenfor kontorer, institutioner, butikker, boligforeninger og andelsboligforeninger. Om du i forvejen er kunde hos os eller ej, har ingen betydning.
Du henviser en virksomhed ved at udfylde vores kontaktformular på siden med oplysninger om din henvisning. Husk at sikre dig at virksomheden eller boligforeningen er indforstået med at blive henvist, inden du sender formularen afsted til os.

Læs mere om hvordan henvisninger og hvordan kontant bonus foregår, samt se de eksakte beløb for vores kontant bonus. Se Fluxx henvisningsprogram her