Spreder økologi og gennemsigtighed til en ellers kedelig og sort branche

Og elsker hele vejen dertilKontakt os nu
Metro Bloxhub Gentofte hospital Herlev hospital Dansk Design Center

Hvem er Fluxx ApS?

Fluxx ApS er en seriøs og veletableret virksomhed med en bred erfaring indenfor rengøring og service. Firmaet blev startet af Michael Bay Nielsen og Mikkel Rübert Nielsen. Vi har et professionelt hold af rengøringsassistenter, controllere, gartnere og vinduespudsere. Hos Fluxx er der orden på tingene, dvs. alle vores medarbejdere og samarbejdspartner, har alle nødvendige papirer og selvfølgelig en ren straffeattest. Alle medarbejderene har en stor lyst til at levere et flot stykke arbejde for vores mange kunder.

Vi dækker hele København og også gerne længere væk for den rigtige opgave. Vi har kunder lige fra de private lejligheder og huse, til den store daglige kontorrengøring hos Danmarks største kontorfælleskab Bloxhub og slutrengøring på feks. Gentofte Hospital, samt masser af skoler og institutioner. Fluxx har omkring 400+ faste kunder. Fluxx ApS beskæftiger en stor håndfuld velkvalificerede medarbejdere og samarbejdspartnere. Sammen kan vi dække langt de fleste serviceydelser som vores kunder måtte ønske. Vi opererer i stort set hele Danmark.

Læs også om vores rengøringsfirma, ejendomsservice og flytterengøring.

Historien

Hvordan startede Fluxx egentlig ?

earlybird rengøring og bays service logo

Earlybird og Bays Service

i 2010 startede Mikkel virksomheden Earlybird, som var en af de aller første som tilbød rengøring med økologi. Der kom hurtigt rigtigt mange kunder til og stilen som selvstændig var lagt. Michael havde sideløbende startede hans eget Bays Service, som også hurtigt kom rigtig godt fra start. Som alt iværksætteri var starten hård og fyldt med udfordinger. Mikkel havde i starten ikke adgang til egen bil og måtte tage taxi ud til opgaverne. Dette betød tit og ofte at overskuddet var tæt på nul. Men.. penge var ikke alt og snart kom flere og flere kunder til.


Starten på Fluxx

I 2013 beslutter Michael og Mikkel at slå sig sammen og dermed kunne tilbyde deres kunder det bedste fra begge lejre. Michael med erfaring fra hans lederstillinger hos ISS og SSG og Mikkel med værdifuld erfaring fra iværksætteri og IT. Dette viste sig at være en rigtig god sammensætning og Fluxx tog hurtigt fart på.

Naturvenlige rengøringsmidler på bord med fluxx logo over

Fluxx Rengøring logo hvid med sort kant

Fluxx i dag

I dag er Fluxx en mellemstor virksomhed med massere af gode folk involveret på kryds of tværs. Fluxx er i rivende udvikling og har pt. +150 erhvervskunder og +250 privat kunder. Der løses på daglig basis adskillige ad-hoc opgaver. Vi har en stor kontaktflade med samarbejdspartnere indenfor både service- og håndværkerbranchen. Der gør os i stand til at løse en næsten hvilken som helst opgave.

Mød holdet bag Fluxx

Fluxx i Vanløse

Fluxx er beliggende på Støvringvej i Vanløse. Du finder os tæt på krydset ved jyllingevej og ålekistevej. Her er meget trafik, men relativt roligt på vores 1. sal, hvor vi er naboer til den søde øre-næse-hals-læge (de er forresten også kunde hos os).
Vi ser frem til mange gode år på adressen.


Læs også om vores rengøring, kontorrengøring og hovedrengøring.

kontor set oppe fra

Indhent tilbud - hurtigt og nemt.

Tilbud er altid gratis og uforpligtende.

Åbningstider: Mandag - Fredag
kl. 08.00 - 16.00

Lynhurtigt svar i åbningstiden på under 30 min.
Venlig og professionel kundebehandling

Følg os på de sociale medier

Navn *
E-mail *
Telefon *
Postnummer *
Hvordan fandt du os ? *
Hvad kan vi hjælpe med? *
Din Besked *

Modtag op til 5.000 kr. eller mere med Fluxx henvisningsprogram.

Få kontant bonus udbetalt, hver gang du henviser en ny erhvervskunde til Fluxx. Vi er pt. interesseret i nye kunder indenfor kontorer, institutioner, butikker, boligforeninger og andelsboligforeninger. Om du i forvejen er kunde hos os eller ej, har ingen betydning.
Du henviser en virksomhed ved at udfylde vores kontaktformular på siden med oplysninger om din henvisning. Husk at sikre dig at virksomheden eller boligforeningen er indforstået med at blive henvist, inden du sender formularen afsted til os.

Læs mere om hvordan henvisninger og hvordan kontant bonus foregår, samt se de eksakte beløb for vores kontant bonus. Se Fluxx henvisningsprogram her