Orden på byggepladsen

Vi hjælper både på og omkring byggepladsen

Vi har mange års erfaring med oprydning og service på byggepladsen. Bestil professionel håndværkerrengøring fra Fluxx ApS og få afleveret byggeprojektet til tiden og vær sikker på success. Vores personale og mandskab fjerner pap, klister/lim og alt skrald efterladt af håndværkerne på pladsen. Vi er vant til at arbejde tæt sammen med byggeledere og er vant til at begå os på en byggeplads. Sammen med vores gode samarbejdspartnere har vi løst store opgaver på Bl.a. Ferring, Bavarian Nordic samt Gentofte og Herlev hospital. Har du en større opgave som du mener vi kan være behjælpelig med, så tøv slet ikke med at kontakte os med det samme. Vi kommer altid gerne ud og ser på opgavens omfang og tager en uforpligtende snak. Herefter stiller vi et professionelt tilbud op og sender til dig indenfor meget kort tid. Til enhver opgave tilknyttes en fast kontaktperson.

På billedet herunder er Fluxx på håndværker- slutrengøring for Ferrings på deres nye kontordomicil på Amager.

Fluxx håndværkerrengøring for Ferring på Amager
Håndværkerrengøring

Når håndværkerne efterladt byggestøv og andet snavs er Fluxx på pletten.

Oprydning på byggepladser

Vi har stor erfaring med oprydning og løbende vedligehold på byggepladser.

Mandskabsvogne

Fluxx rengører og vedligeholder mandskabsvogne / skurvogne.

Nybyggeri / tilbygninger

Når der skal være rent efter byggeriet er færdiggjort.

Butikker / virksomheder

Vi har rigtig mange opgaver med håndværkerrengøring og oprydning i butikker m.m.

Private boliger

Fluxx tilbyder også håndværkerrengøring til de private hjem.

Brug for tagdækning? Vi samarbejder bl.a. med Jysk Tagpap

Fluxx

Håndværkerrengøring til hele København / Sjælland

Professionel hjælp til en skarp pris som kan konkurrere med de fleste andre firmaer i København. På byggepladsen er det vigtigt med en løbende oprydning og vedligehold. Vi sørger for pladsen er ryddelig og holder skidt og snavs på et minimum. Vores teams er vant til at gennemgå sikkerhedsprocedure på byggepladser og kan finde ud at overholde pladsens regler og vejledning. Med Fluxx ApS kan du vide dig sikker.

industrikoekken - kogeplader

Industri / produktion

Fluxx har flere storkunder som vi hjælper med de store opgaver efter tilbygninger og renoveringer. Blandt andet storkøkken og kantiner som kræver speciel viden og kompetencer. Fluxx kordinerer gerne selv arbejdet med entreprenører og vi tilpasser os til arbejdsstedets gang, så vi forstyrre så lidt som muligt. Det er også selvom det nogle gange betyder at vi må komme om natten og udføre vores arbejde.


Profesionelle medarbejdere

Disse ofte krævende opgaver kan ikke klares af hvem som helst og vi benytter kun vores toptrænede dygtige medarbejder. Vi garanterer at jeres projekter håndteres professionelt og altid afleveres i flot og rengjort tilstand. Alle de medarbejdere som er tilknyttet Fluxx ApS, er selvfølgelig gennemtjekket og har alle papirerne i orden og kan selvfølgelig fremvise ren straffeattest uden problemer. Vi er vant til at arbejde i sikkerhedssko og selvfølgelig med sikkerhedshjelme og er vant til at gennemgå og forstå byggepladsens regler og vejledninger. Sikkerhed er en af de ting som vi går meget højt op i. Det skal være sikkert at arbejde for Fluxx ApS.

Læs også om vores rengøringsfirma, kontorrengøring og slutrengøring.

rengoering af industrikoekken

haandvaerkerrengoering stillads foran vindue

Hvad kan du forvente:


100% professionel kommunikation og administration

Absolut effektive og hårdarbejdende medarbejder

Konkurrencedygtige priser

Fleksibel og hurtigt reagerende kontaktperson

Bestil Håndværkerrengøring Nu


Lynhurtig kommunikation