Grøn og svanemærket service, tager vi et skridt længere - vi benytter nemlig udelukkende økologiske midler. Her finder du ingen unødvendig farlig kemi.

Vi har valgt økologiske midler bl.a. for at skåne virksomhedens medarbejdere og vores natur. Det koster givetvis lidt mere, men er klart det værd.
NATURLIGE MIDLER
RENGØRING DK
Det bedste resultat opnås ved glade og tilfredse medarbejdere. Derfor giver vi vores medarbejdere en ordenlig løn og vilkår.

Hos Fluxx kan du stole på at din serviceassistent har gode vilkår og at du betaler for det du får.
Som minumum dækker vi hele Sjælland og Fyn. Har du en opgave som kræver at vi kører længere væk, så kontakt os og hør om vi ikke kan hjælpe alligevel, alternativt kan du tage et kig på hvilke byer der ihvertfald er dækket af vores .
VI DÆKKER DK
Vi vil ikke konkurrere udelukkende på prisen, det lader vi de andre om. Vi ved hvad der skal til for at levere en fornuftig og succesfuld løsning. Er du træt af halve løsninger, så lad os tage en snak i dag.

Kontakt os og kom igang med det samme ...
BILLIG ELLER GRUNDIG?
fluxx-logo
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
VORES YDELSER

Rengøringsydelser med mere end miljøvenlige midler.

Få dit tilbud allerede i dag

Fluxx er leveringsdygtige i mange ydelser og service. Vi er fokuserede på at levere høj kvalitet indenfor stort set alle former for rengøringsydelser. Ingen opgave er for lille og kun meget få opgaver er for store for os. For de private har vi vores faste service og herunder har vi vores populære hovedrengøring, som virkelig kommer i dybden. Ydelser til erhverv er også et at vores specialer, hvor vi har rigtig mange tilfredse dagelige og ugentlige kunder.

"Mit navn er Johnny Øhlenschlæger, jeg er formand i en A/B lundgærdet i Vanløse. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Fluxx. De passer vores trapper til u.g kommer til tiden, og det de bruger Økologiske midler er et stort plus for os." 
Vores kontordame sidder klar på mailen til at besvare evt. spørgsmål du måtte have angående din rengøring. Du er også altid velkommen
til at ringe til os på telefon 5116 8610 - så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, som du finder her..

RING 5116 8610