trappevask København

Trappevask KBH - 1 eller 100 Opgange [Økologisk Sæbe]

Trappevask, det er da noget alle kan klare?

Vi hjælper jer, om I har 1 eller 100 opgange
Når det kommer at udføre trappevask i en ordentlig kvalitet, gang efter gang - ja, så er det rent faktisk de færeste rengøringsfirmaer som kan dette. Der er stor forskel på hvilken kvalitet du får, når du bestiller et tilbud. En stor del af vores kollegaer i branchen, konkurrerer udelukkende på prisen og det er i sidste ende rigtig skidt for os alle. Vi har valgt at konkurre på kvalitet og god kontakt til vores kunder.
Ligeledes kræver jobbet som trappevasker rigtig meget af medarbejderens fysik. Til gengæld er det også god motion - se her! Vores medarbejdere har alle et godt helbred og ved hvad det kræver at arbejde med rengøring af trapper og ejendomsservice. Fluxx tilbyder ordentlig og grundig trappevask København lige fra 1 opgang til rigtig mange.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
www.fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Der er mange om budet, når det kommer til trappevask. Især i København, er vi rigtig mange og de fleste rengøringsfirmaer gør det rigtig godt.

Desværre sætter mange prisen alt for lavt, bare for at få selve opgaven. Efter et par måneder viser det sig at trappevasken ikke kan løses og kunden bliver stille og roligt mere og mere utilfreds.
PRIS KONTRA KVALITET
Yes! Vi benytter udelukkende økologiske rengøringsmidler og sæbe ved vores trappevsk.

Jeres belægning varer meget længere og jeres beboere kan nyde en friskhed og ikke være urolige for farlige dampe og kemi fra rengøringsmidler.

Kontakt os i dag for et tilbud fra Fluxx.
ØKOLOGISK TRAPPEVASK
TRAPPEVASKEN
- karme og lyskontakter aftørres
- trappen fejes og vaskes
- beboerne måtte stilles op ad væg
- måtte ved indgangsparti rystes og der fejes under
- ballustre og gelænder aftørres
Er du interesseret i et tilbud på trappevasken i jeres ejendom, så tøv ikke med at kontakt os. Vi hjælper alle, lige fra en opgang til rigtig mange opgange. Vi kommer i hele Købemnhavns området og måske også udenfor.
TRAPPEVASK TILBUD
EJENDOMSSERVICE
Trappevask
Her er endnu et områder hvor Fluxx er rigtig stærke. Vi leverer en regelmæssig og grundig en af slagsen til fast aftalt pris. Vi bruger udelukkende økologisk sæbe som er skånsom for jeres trapper og jeres beboere. Vi holder månedlig inspektion, for at sikre at vores arbejde altid blir udført i topklasse og at jeres trappervask står knivskarpt. Vi kommer gerne forbi og ser på opgaven.
Vaskeægte tilbud på trappevask i København
Konkurrencedygtige priser og økologisk sæbe
RING 5116 8610