trappevask København

Trappevask KBH - 1 eller 100 Opgange [Økologisk Sæbe]

Trappevask, det er da noget alle kan klare?

Vi hjælper jer, om I har 1 eller 100 opgange
Når det kommer at udføre trappevask i en ordentlig kvalitet, gang efter gang - ja, så er det rent faktisk de færeste rengøringsfirmaer som kan dette. Der er stor forskel på hvilken kvalitet du får, når du bestiller et tilbud. En stor del af vores kollegaer i branchen, konkurrerer udelukkende på prisen og det er i sidste ende rigtig skidt for os alle. Vi har valgt at konkurre på kvalitet og god kontakt til vores kunder.
Ligeledes kræver jobbet som trappevasker rigtig meget af medarbejderens fysik. Til gengæld er det også god motion - se her! Vores medarbejdere har alle et godt helbred og ved hvad det kræver at arbejde med rengøring af trapper og ejendomsservice. Fluxx tilbyder ordentlig og grundig trappevask København lige fra 1 opgang til rigtig mange.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
www.fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Vi leverer rengøring af højeste kvalitet Men er det ikke hvad man som kunde automatisk forventer af et rengøringsfirma?

Ved rengøringsselskabet Fluxx er høj kvalitet en selvfølge. Vores X er at vi altid levere lidt mere end hvad kunden forventer. Kontakt os i dag for et uforpligtende og godt tilbud i KBH..
HVORFOR VÆLGE OS?
Yes! Vi benytter udelukkende økologiske rengøringsmidler og sæbe ved vores trappevsk.

Jeres belægning varer meget længere og jeres beboere kan nyde en friskhed og ikke være urolige for farlige dampe og kemi fra rengøringsmidler.

Kontakt os i dag for et tilbud fra Fluxx.
ØKOLOGISK TRAPPEVASK
TRAPPEVASKEN
- karme og lyskontakter aftørres
- trappen fejes og vaskes
- beboerne måtte stilles op ad væg
- måtte ved indgangsparti rystes og der fejes under
- ballustre og gelænder aftørres
Fluxx giver gerne 100% uforpligende tilbud. Vi er parate til at komme og se på opgaven og derefter udfærdige et skrifligt tilbud som du kan gennemse i ro og mag.
Med et tilbud fra Fluxx i KBH, er du sikret professionel behandling.
UUFORPLIGTENDE TILBUD
EJENDOMSSERVICE
Trappevask
Her er endnu et områder hvor Fluxx er rigtig stærke. Vi leverer en regelmæssig og grundig en af slagsen til fast aftalt pris. Vi bruger udelukkende økologisk sæbe som er skånsom for jeres trapper og jeres beboere. Vi holder månedlig inspektion, for at sikre at vores arbejde altid blir udført i topklasse og at jeres trappervask står knivskarpt. Vi kommer gerne forbi og ser på opgaven.
Vaskeægte tilbud på trappevask i København
Konkurrencedygtige priser og økologisk sæbe
RING 5116 8610