Slutrengøring

Erfaring med slutrengøring

Slutrengøring er endnu en service som vi er stole af hos Fluxx. Ved at vælge os som jeres serviceteam, sørger vi for alt rengøring og tilknytter selvfølgelig en fast kontaktperson til opgaven. Vi laver alt, lige fra grovrengøringen til slutrengøringen, hvor alt står lige i øjet og der er klar til at flytte ind. Fluxx tilbyder også rengøring af skurvogne.
Hos Fluxx har vi altid mulighed for at stille med folk til opgaver som kræver en akut løsning. Vi har løst en del slutrengøringer for entreprenører, alle med et rigtig godt slutresultat. Vi er fleksible og ved hvad en sådan rengøring kræver af både adminstration og medarbejdere. Tøv ikke med at kontakte os angånende slutrengøring i København og omegn.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Slutrengøring eller rengøring efter håndværkere, er noget som kræver specialviden og det kræver især medarbejdere som har fysikken til at kunne arbejde hårdt i mange timer. Hos Fluxx har vi udført rigtig mange slutrengøringer, for bl.a. Gentofte Hospital og COOP. Kontakt os og hør nærmere.
HVAD KRÆVER DET?
Hvad er fordelen ved økologisk rengøring og er det dyrere end normal services?

Vores midler er naturligt skånsomme og efterlader ingen farlig kemi og vi tager ikke merpris for at være økologiske - det er en ren win win for begge parter (og naturen). 
FORDELE VED ØKOLOGI
SÅDAN GØR VI
- I samråd med kunden fastslår vi rengøringens omfang og udarbejder rengøringsplaner mm.
- Vi udvælger medarbejdere og en kontaktperson.
- Rengøringen kvalitetessikres og kontrolleres løbende.
Fluxx giver gerne 100% uforpligende tilbud. Vi er parate til at komme og se på opgaven og derefter udfærdige et skrifligt tilbud som du kan gennemse i ro og mag.

Med et tilbud fra Fluxx på en rengørignsløsning, er du sikret professionel behandling.
UFORPLIGTENDE TILBUD
ERHVERVSRENGØRING
Slutrengøring
RING 5116 8610