1. Opbevaring af nøgler og koder.
Dine nøgler og evt. koder bliver opbevaret i aflåst nøgleskab på vores kontor og det er selvfølgelig uden ID på.

2.Tidsrum.
Rengøringen udføres i tidsrummet mandag til fredag kl. 08 - 16. Som privatkunde tilbyder Fluxx rengøring hver uge eller hver 14. dag.

3. Rengøringsmidler og materialer.
Fluxx medbringer selv alle rengøringsmidler og materialer som skal bruges på opgaven. Vi bruger økologiske rengøringsmidler hvor det er muligt. Der kan være tilfælde som kræver stærkere midler.

4. Opsigelse og ferie.
Vi har ingen opsigelsefrist og du kan sige rengøringen op med det samme, skulle du mod forventning ønske dette. Ferie skal meldes Fluxx senest 1 uge fra feriens start.

5. Aflysning
Aflysning fra kundens side skal ske senest kl. 18.00 dagen før den aftalte rengøringsdag. Dette gøres via mail til mail@fluxx.dk.

6. Betaling Regningen bliver sendt omkring d. 20. i hver måned, med en betalingsfrist på 3 dage. Overholdes betalingssfristen ikke, pålægges der automatisk renter og gebyr i henhold til lovgivning. Regningen sendes fra programmet Dinero i PDF form. Som kunde har du pligt til at tjekke din mail for vores faktura.
  
7. Medarbejdere. Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest og er forsikrede. Fluxx stiler efter at sende samme rengøringsassistent hver gang, men der kan selvfølgelig være sygdom hvor vi må sende en anden.

8. Kunden. Fluxx har ingen krav til kunden om at der skal være ryddet op før vores besøg. Vi kan dog klare langt mere rengøring hvis det er nemt at komme til. Er der ønsker om at vi benytter specielle rengøringsmidler eller materialer, skal kunden selv frembringe dette.

9.Skader og forsikring Hvis vi en sjælden gang skulle være uheldige under rengøringen, er Fluxx naturlivis fuldt forsikrede.

10. Ris og ros. Modtages meget gerne og vi gør alt i vores magt for at rette op på evt. fejl og mangler ved rengøringen hos dig. Ligeledes er det skønt at kunne vidregive ros til vores dygtige medarbejdere.
11. Rengøringsplan
Din rengøringsplan er som udgangspunkt det som der står i dit endelige tilbud fra Fluxx. Der kan selvfølgelig altid ændres i planen efter ønske.

12. Service udover aftalen. Vi tilbyder blandt andet også skift af sengetøj og oprydning, dette skal dog aftales så tiden passer den enkelte rengøring.

13. Ændring af rengøringsdag. Hos Fluxx får kunden tildelt en fast rengøringsdag i en fast uge. Har du ønsker om at skifte til en anden dag, så mail os på mail@fluxx.dk.

14. Pris. Vores priser er inklusiv økologiske rengøringsmidler og alle nødvendige materialer. Kørsel er også inklusiv i vores pris. Alle priser regnes i danske kroner.

15. Parkering. Parkering med i prisen vi tager for rengøringen. Så det skal du ikke tænke på.Betingelser ved privat rengøring hos Fluxx.
(betingelser ved erhvervsrengøring findes i kontrakten)

FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
RING 5116 8610