Rengøring på plejehjem - økologisk og skånsomt

Personale

Rengøring på plejehjem passer rigtig godt til os. Vi arbejder med skånsomme og økologiske rengøringsmidler, som ikke indeholder skadelige stoffer eller farlig kemi. Dette kommer både beboerne og medarbejderne på stedet til gode, i form af bl.a. et dejlig indeklima. Rengøring på institutioner er et af vores kerneområder.
Vi udvælger nøje vores personale til netop rengøring på plejehjem og det vil altid være samme rengøringsassistenter som udfører rengøringen, undtagelsesvis under evt. sygdom. Vi ved hvad denne form for rengøring kræver og står klar til at hjælpe. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde af rengøringshjælp og rengøring af plejehjem og andre institutioner.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Vi leverer rengøring af højeste kvalitet Men er det ikke hvad man som kunde automatisk forventer af et rengøringsfirma?

Ved rengøringsselskabet Fluxx er høj kvalitet en selvfølge. Vores X er at vi altid levere lidt mere end hvad kunden forventer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud..
HVORFOR VÆLGE OS?
Økologisk rengøring? Er det ikke meget dyrere end de normale rengøringsmidler? Næh, ikke meget dyrere og det er tit og ofte rigelig skrapt til den daglige rengøring.

Så vi ser ingen grund til at ikke benytte de økologiske rengøringsmidler over hele linjen. Det koster ikke vores kunder mere..
ØKOLOGI VS. AJAX
SÅDAN GØR VI
- I samråd med kunden fastslår vi rengøringens omfang og udarbejder rengøringsplaner mm.
- Vi udvælger medarbejdere og en kontaktperson.
- Rengøringen kvalitetessikres og kontrolleres løbende.
Fluxx giver gerne 100% uforpligende tilbud. Vi er parate til at komme og se på opgaven og derefter udfærdige et skrifligt tilbud som du kan gennemse i ro og mag.

Med et tilbud fra Fluxx på erhvervsrengøring, er du sikret professionel behandling.
UFORPLIGTENDE TILBUD
INSTITUTIONSRENGØRING
Rengøring af plejehjem