X
X
X
"Stor ros for det flotte arbejde, som jeres medarbejdere lavede. Ud over at være meget behagelige mennesker efterlod de et rent hjem, der ikke kunne sættes en finger på, samt havde overskud til at ordne en række praktiske ting som at tømme skraldespande og lægge tæpper sammen. Det var imponerende. ".

Anne og Morten
"Tusind mange tak for den skønne rengøring idag!!! Det er da noget af det smukkeste jeg har set....Lov mig endelig at rose de 2 dejlige mennesker, i sendte ud til os imorges!!!

Vi er SÅ meget interesseret i at beholde Fluxx.
"

Sussi
"Jeg er MEGET glad for Fluxx, som jeg håber at kunne beholde rigtig længe. Hun er både omhyggelig og meget venlig. En rigtig sød og samvittighedsfuld ung dame. Og hvor er det dejligt at få gjort rent! Jeg føler mig også helt tryg ved at overlade min nøgle til jer.

Mange hilsener Vibeke
REFERENCER - PRIVAT KUNDER

- vi samler på glade kunder, du kan møde nogle af dem her..

"Vi har været kunde hos Fluxx fra virksomheden startede op. Det har fungeret upåklageligt, og rengøringen er meget bedre end firmaet vi havde før."

Claus
"Så har dine medarbejdere været forbi og jeg kom hjem til en dejlig duft af en ren lejlighed. Indledningsvis vil jeg lige fortælle at jeg blev og talte med dem de første 10 minutter - de kom i perfekt god tid.
Det er nogle rigtig rare personer, der virker faglig stolte og oprigtig glade for deres arbejde. Med fuld tillid, lod jeg dem gøre deres og gjorde mine ærinder ude i byen.
".

Rasmus
" Jeg har været meget tilfreds med rengøringen, du har nogle meget søde medarbejdere! Jeg ville med glæde gøre brug af jeres tilbud en anden gang.".

Christian
"Tusind tak fordi I vil hjælpe os med rengøringen.Tak for super god og smidig behandling - igen.".

Inge
"Vi har små børn og har derfor lidt for tit brug for at aflyse med kort varsel, og der er aldrig andet end en 'god bedring' som respons. Vi får gjort rent hver anden uge, og har af og til brug for lidt ekstra tid, når der er blevet for beskidt, og det kan næsten altid ordnes med få dages varsel. Jeg kan klart anbefale Fluxx, hvis man vil have tryghed og en pålidelig partner til at sørge for et rent hjem.".

Erik
"Hej Fluxx,

1.000 tak for hurtigt svar og god service. Ja, bestemt. Vi så frem til fortsættere vores udlejning uden rengøring. I hører fra os igen, når vi har brug for rengøring.
"

Christian
"Vi havde fornøjelsen af at komme hjem til et rent hus igår. Det var rigtig rart og vi glæder os allerede til næste gang:-).".

Sanne
".".

.
".".

.
".".

.
".".

.
".".

.
".".

.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Hurtig og pro kundesvar
Økologisk rengøring til de private hjem
Mere end 250 glade kunder
3 GRUNDE TIL AT VÆLGE OS!
RING 5116 8610