Vi dækker som udgangspunkt det meste af Sjælland og i hvertfald hele København. har du feks. sommerhus i Nordsjælland, så giv os et kald alligevel og se om vi ikkan kan gøre noget for dig.

Du kan evt. læse mere omkring os her..
HELE KØBENHAVN
VI HJÆLPER DIG
Som kunde hos Fluxx er du altid i højsædet. Du har første prioritet og kan altid maile eller ringe direkte til os. Vi er fleksible og finder altid en løsning på vores kunders udfordringer.

Det er nemt at komme igang med at få fast rengøring hos os.
Vores rengøring og service operere i hele storkøbenhavn og også lidt udenfor. Vi kan også tilbyde vores rengøring på fyn og jylland via vores servicepartnere - så tøv ikke med at kontakte os for rengøring.

Du kan se her hvilke byer vi ihvertfald har dækket overblikket her!
HVOR KØRER FLUXX?

REFERENCER - PRIVAT RENGØRING - KONTAKT os for flere udtalelser - Se TRUSTPILOT reviews.
Se erhverv referencer HER.

"Stor ros for det flotte arbejde, som jeres medarbejdere lavede. Ud over at være meget behagelige mennesker efterlod de et rent hjem, der ikke kunne sættes en finger på, samt havde overskud til at ordne en række praktiske ting som at tømme skraldespande og lægge tæpper sammen. Det var imponerende. ".

Anne og Morten
"Vi har været kunde hos Fluxx fra virksomheden startede op. Det har fungeret upåklageligt, og rengøringen er meget bedre end firmaet vi havde før."

Claus Kreiner
"Jeg er MEGET glad for Fluxx, som jeg håber at kunne beholde rigtig længe. Hun er både omhyggelig og meget venlig. En rigtig sød og samvittighedsfuld ung dame. Og hvor er det dejligt at få gjort rent! Jeg føler mig også helt tryg ved at overlade min nøgle til jer.

Mange hilsener Vibeke
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Vi sikre altid at vores kvalitet er uptodate, ved at gå en runde efter endt rengøring. Her fanger vi hvad der evt. kan være misset. Vi ser selvfølgelig også efter åbne vinduer og tændt lys.

Kontakt os for et tilbud på rengøringshjælp...
KVALITETSSIKRING
Hurtig og pro kundesvar
Økologisk rengøring til de private hjem
Mere end 250 glade kunder
3 GRUNDE TIL AT VÆLGE OS!
RING 5116 8610