Alle vores medarbejdere er dansk- eller som minumum engelsktalende og har en ren straffeattest. Det er alle familiemennesker som gerne vil yde et godt stykke arbejde.

Vi bestræber os på at sende den samme faste rengøringsassistent ud til dig, hver gang. Der kan dog være sygdom hvor vi kan tilbyde at sende en anden. Alle har dog erfaring med privat rengøring.
MEDARBEJDERE
RING 5116 8610

Privat Rengøring KBH - Økologisk og INGEN binding.

privat-rengoering
Her får du en komplet og grundig privat rengøring eller erhvervsrengøring udført af en erfaren og dygtig rengøringsassistent. Vi lægger stor vægt på at du føler dig tryg ved os, da vi kommer i dit private hjem og ved at det kræver tillid. Vores assistenter er ganske almindelige familemennesker, som er glade for deres arbejde og gerne vil sørge for et rent hjem du kan komme hjem til. Du betaler ikke merpris for for vores økologiske midler.
Privat rengøring af tårnhøj kvalitet! Se Erhvervsrengøring her.
Gennemskuelige priser og INGEN binding!
Priser på privat rengøring kan ofte være svære at gennemskue. Hos os får du en fast pris, som er inklusiv ALT. Tit og ofte kommer der kørsel og materialer oveni og kunden skal tilmed selv sørge for rengøringsmidler og materialer - det sker ikke hos os! Vi slår os ikke på at være de billigeste, men derimod står vi for en meget høj kvalitet.

"Jeg har fået udført rengøring af Fluxx og jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg lige valgte dem. Meget venlige i telefonen. Alle aftaler blev overholdt og jeg fik en rengøring af høj kvalitet. Ikke sidste gang jeg bruger Fluxx." Kenneth, Rødovre.

Absolut gennemskuelige priser! Se dem her!

Økologisk og helt uden unødvendig farlig kemi
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Vi har ingen bindingsperiode eller opsigelsesfrist. Du skal altid være velkommen til at gøre som du har lyst til..

Vi har rigtig mange privat kunder og vi har med tiden fået så meget erfaring, at vi godt tør garantere at vores metoder er en succesfuld løsning for de fleste der søger rengøring.
INGEN BINDING
Billig er bare ikke hvad vi hos Fluxx står for. Vores fokus er derimod på absolut kvalitet - hele vejen igennem. Lige fra god kommunikation, til at sørge for personale der passer perfekt til enhverv opgave.

Kontakt os nu og ha´dit tilbud indenfor 1 time.
PRISER PÅ PRIVAT RENGØRING
EARLYBIRD & FLUXX
Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde endnu flere nye kunder vores service, nu hvor vi er lagt sammen med Earlybird. Vi kører præcis samme gode koncept og samme gode priser.
Er du interesseret i at vide mere, så kontakt os allerede i dag.
PRIVAT RENGØRING