Alle vores medarbejdere er dansk- eller som minumum engelsktalende og har en ren straffeattest. Det er alle familiemennesker som gerne vil yde et godt stykke arbejde.

Vi bestræber os på at sende den samme faste rengøringsassistent ud til dig, hver gang. Der kan dog være sygdom hvor vi kan tilbyde at sende en anden. Alle har dog erfaring med privat rengøring.
MEDARBEJDERE
RING 51 16 86 10

Privat Rengøring KBH - Økologisk og INGEN binding.

privat-rengoering
Her får du en komplet og grundig privat rengøring udført af erfarne og dygtige rengøringsassistenter. Vi lægger stor vægt på at du føler dig tryg ved os, da vi kommer i dit private hjem og ved at det kræver tillid. Vores assistenter er ganske almindelige familemennesker, som gerne vil sørge for et rent hjem du kan kommer hjem til. Hos os får du samme team hver gang - det gir´tryghed.
Privat rengøring af tårnhøj kvalitet! Se Erhvervsrengøring her.
Gennemskuelige priser og INGEN binding!
Priser på privat rengøring kan ofte være svære at gennemskue. Hos os får du en fast pris, som er inklusiv ALT. Tit og ofte kommer der kørsel og materialer oveni og kunden skal tilmed selv sørge for rengøringsmidler og materialer - det sker ikke hos os! Vi slår os ikke på at være de billigeste, men derimod står vi for en meget høj kvalitet.

"Jeg har fået udført privat rengøring af Fluxx og jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg lige valgte dem. Meget venlige i telefonen. Alle aftaler blev overholdt og jeg fik en rengøring af høj kvalitet. Ikke sidste gang jeg bruger Fluxx." Kenneth, Rødovre.

Absolut gennemskuelige priser! Se dem her!

Økologisk og helt uden unødvendig farlig kemi
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Vi har ingen bindingsperiode eller opsigelsesfrist. Du skal altid være velkommen til at gøre som du har lyst til..

Vi har rigtig mange privat kunder og vi har med tiden fået så meget erfaring, at vi godt tør garantere at vores metoder er en succesfuld løsning for de fleste der søger rengøring.
INGEN BINDING
Billig er bare ikke hvad vi hos Fluxx står for. Vores fokus er derimod på absolut kvalitet - hele vejen igennem. Lige fra god kommunikation, til at sørge for personale der passer perfekt til enhverv opgave.

Klik her for at se vores priser.
PRISER PÅ PRIVAT RENGØRING
KAN MAN TRÆKKE PRIVAT RENGØRING FRA I SKAT ?
Du kan fratrække arbejdslønnen for din privat rengøring eller din hovedrengøring. Det er dog ikke muligt at fratrække udgiften til materialer. Den del svarer hos os til 5% af den samlede regning. Vi sender din faktura på mail, så du altid har den til dit skatteregnskab. Vi er naturligvis behjælpelige med at skaffe evt. mistede fakturaer.

Kontakt os og hør mere..
PRIVAT RENGØRING