Vi har valgt at gå hele vejen og satse på økologiske rengøringsmidler og metoder. Hos Fluxx finder du ingen farlig kemi og unødvendig spild af ressourcer.

Vi er med helt fremme når det gælder økologi og miljø.
ØKOLOGISK RENGØRING

Privat Rengøring Frederiksberg

Søger du erhvervsrengøring eller privat rengøring på Frederiksberg og af god kvalitet? Så tilbyder Fluxx vores økologiske rengøringshjælp i netop din by. Her er vi lokalt kendt, især området ved Finsensvej og Gammel Kongevej, hvor vi allerede har en del kunder.

Ligesom Earlybird vores søsterselskab, tilbyder vi rengøringshjælp af absolut højeste kvalitet og så er den økologisk, naturligvis. Vi medbringer selv, alt hvad vi skal bruge til rengøringen dvs. økologiske rengøringsmidler, støvsuger og microfiberkluder mm.

Rengøringsassisterne hos Fluxx har alle en ren straffeattest og taler dansk. Vil du høre om vores rengøringshjælp og vores priser på økologiske privat rengøring, så kontakt os her!
FLUXX I/S
CVR:34975388
Rentemestervej 9b, 2400 København NV.
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
www.fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Hvad er fordelen ved økologisk rengøring og er det dyrere end normal rengøring?

Vores midler er naturligt skånsomme og efterlader ingen farlig kemi og vi tager ikke merpris for at være økologiske - det er en ren win win for begge parter (og naturen).
FORDELE VED ØKOLOGI
HVOR KØRER I?
Vi dækker det meste af København og omegn. Ved størrere opgaver eller èngangs opgaver, kan vi også tilbyde vores arbejdskraft længere væk.

Kontakt os endelig og forhør dig om dit område er dækket af vores service. Alternativt kan du få overblik over vores dækningsområder her: hvor kører Fluxx?
NATURLIGT SAMARBEJDE
Vi samarbejder med vores søsterselskab Earlybird, for at tilbyde flest mulige kunder den populære økologiske privat rengøring. Vi bruger præcis de samme gode rengøringsmidler og metoder.

En del af personalet er endda det samme som i Earlybird. Samme koncept og samme gode resultat. kvalitet hele vejen!
PRIVAT RENGØRING
RING 5116 8610