Hvorfor bruge skrappe og fuldstændig unødvendig rengøringsmidler, når man kan bruge skånsomme og naturlige midler?

Godt spørgsmål. Vi gætter på at det har noget med indkøbsprisen at gøre. Vi synes dog at vores jord er mere værd end de få kroner man kan spare.
ØKOLOGISK RENGØRING

Privat Rengøring Amager - Økologisk!

Søger du efter erhvervsrengøring eller privat rengøring på Amager og København, til rimelig priser og i suveræn kvalitet? Så tilbyder Fluxx vores skånsomme og økologiske rengøringshjælp på netop Amager. Her er vi lokalt kendt, især området Amagerbrogade, hvor vi har vi en del kunder i forvejen.

Som vores søsterselskab Earlybird, har vi fokus på at levere en økologisk privat rengøring i aller bedste kvalitet. Vi arbejder udfra vores rengøringsplan, som selvfølgelig kan rettes til efter netop dine ønsker.

Alle vores medarbejdere har selvfølgelig en ren straffeattest og taler dansk. Er du interesseret i at høre mere omkring vores rengøring Amager og vores priser på privat rengøring, så kontakt os lige her!
FLUXX I/S
CVR:34975388
Rentemestervej 9b, 2400 København NV.
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
www.fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Hvorfor benytter I kun økologiske rengøringsmidler? Det gør vi af flere grunde.

Vi bl.a. ønsker at vores rengøring skal efterlade så lidt kemi som overhovedet muligt for at skåne dig og din familie. Du er velkommen til at kontakte os i dag og hør nærmere.
HVORFOR ØKOLOGI?
HVOR KØRER I?
Fluxx rengøring operere i det meste af København og er din by ikke på vores liste, så kontakt os alligevel. Tit og ofte kan vi sagtens hjælpe dig.

Se her hvor kører Fluxx? eller kontakt os i dag og hør mere.
NATURLIGT SAMARBEJDE
Vi samarbejder med vores søsterselskab Earlybird, for at tilbyde flest mulige kunder den populære økologiske privat rengøring. Vi bruger præcis de samme gode rengøringsmidler og metoder.

En del af personalet er endda det samme som i Earlybird. Samme koncept og samme gode resultat. kvalitet hele vejen!
PRIVAT RENGØRING
RING 5116 8610