Rengøringsselsakber med økologisk rengøring vinder mere og mere frem. Vi er et af de meget få rengøringsselskaber i Danmark som tilbyder dette og det er tilmed til samme pris som den almindelige rengøring. Du slipper bare for den farlige og unødvendige kemi.

Kontakt os i dag og få mere at vide omkring rengøringen.
ØKOLOGISK RENGØRING
Mere end 85% af alle rengøringsselskaber går lukker eller går konkurs, året efter de er startet op(ifølge SKAT). Det er et ret stort tal, men ikke overraskende for os. Vi får kunder på daglig basis, som har taget imod et tilbud på rengøring, fordi det var super billigt. MEN, efter 3 måneder var kvaliteten så elendig at det ikke længere kunne fungere. Kontakt Fluxx for en stabil løsning fremover.
85% LUKKER

VORES VISION

OM RENGØRINGSELSKAB FLUXX

Fluxx tilbyder som et af de eneste rengøringsselskaber, en økologisk serviceløsning til både erhverv og til de private. Vi har ca. 300 + faste glade kunder, plus masser af løse ad-hoc kunder. Vi har alt ligefra de små kunder, til de helt store, så som Gentofte Hospital og Coop. Vi kommer og gør rent på hele Sjælland og i København. 
Fluxx blev stiftet den 7. september 2013. Vores kontor er beliggende på Støvringvej i Vanløse, hvor der fra lokalerne er udsigt til Vanløse kirke og den travle Jyllingevej. Er du i området, så kig forbi til en kop kaffe og en snak om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.
Læs mere omkring hvorfor, hvordan og hvad Fluxx, kan tilbyde netop dig.. Du er også velkommen til at tage et kig på vores referencer - privat rengøring referencer og erhvervsrengøring referencer.

VI VIL OPRIGTIG GERNE HJÆLPE DIG

På mange hjemmesider, kan du læse sætninger som "Vi Elsker At Gøre Rent". I Fluxx elsker vi det faktisk IKKE, men, vi har bygget et firma som behandler kunder og medarbejdere med respekt og som vi selv gerne selv vil behandles. Vi skal alle tjene penge til dagen, men hvorfor ikke have etikken og moralen med - DET elsker vi!
RING 51 16 86 10
Arbejdstilsynet har efter besøg på en af vores store pladser i København, givet os en grøn smiley. Vi er glade for samarbejdet og siger tak til både vores dytgige medarbejdere og tilsynet.

Skal du ikke prøve os? Kontakt os for mere information.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Ved at vælge os som jeres leverandør af rengøring og service, får I en langvarig samarbejdspartner som vægter kundeservice og sublim kvalitet.

Vi ser virkelig frem til at høre hvad vi kan gøre for dig.

Bedste hilsner,
Michael Bay Nielsen

Mikkel Rübert Nielsen

EN HILSEN FRA OS TIL JER