Hos Fluxx rengøring arbejder vi med økologiske rengøringsmidler, her er kun naturlige midler og ingen farlig kemi som sætter sig på møbler og karme. Vi har valgt økologi for vores kunders skyld og for vores medarbejdere. Det er ren win-win, da du heller ikke betaler mere for dette.

Kontakt os ang. tilbud i dag.
ØKOLOGISK RENGØRING

OM ØKOLOGISK RENGØRING

Fluxx er mere end bare svanemærket . Vi bruger udelukkende økologiske rengøringsmidler, dvs. 100% naturlige produkter. Vi er dedikeret til at at gøre en forskel på det danske rengørings- og servicemarked. Især indenfor brugen af de naturlige rengøringsmidler. Tit og ofte er der ikke grund til at anvende de farlige og skrappe rengøringsmidler som mange benytter i dag.

Drejer det sig om daglig rengøring eller rengøring til virksomheden, er vores økologiske rengøring og midler rigeligt og efterlader ingen farlig kemi på jeres inventar og overflader. Ved at vælge Fluxx som din udbyder, får du samtidig en partner der er seriøs omkring vores ansvar for påvirkning af naturen. Vi bruger økologiske produkter fra bl.a. engelske Bio-D. Disse produkter er yderst skånsomme og selve emballagen er 100% nedbrydelig. Velkommen til Fluxx økologisk rengøring.
Miljøvenligpakning
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Vores rengøringsmidler fra bl.a. Ulrich Natürlich og Bio-D er allergivenlige og har en absolut minimum effekt på naturen og økosystemet. Både på den måde de bliver fremstillet, men også ved selve brugen af dem. Ingredienserne kommer fra planter og andre naturlige oprindelser.

HELT NATURLIG

Vi STØTTER OP OM :
Fluxx har rigtige gode referencer. Vi har alt lige fra de små til de helt store, så som Gentofte Hospital, Metro og Kiloo Games! Er du på udkig efter en nyt løsning til jeres virksomhed, så snyd ikke jer selv for at prøve Fluxx!

Kontakt os allerede i dag!
GODE REFERENCER
Rengøringsmidlerne hos Fluxx Rengøring er 100% økologiske og uden farlig og unødvendig kemi og andre ubehageligheder. Vi tror på at skåne naturen og vores jord og det gør vi med økologisk rengøring.

Kontakt os i dag og hør mere omkring rengøringen.
MIDLERNE ER GODE
Bor du i storkøbenhavn, så har vi dig dækket og vores service er også at finde længere væk. Vi kommer på hele sjælland, hvis opgaven passer til kørsel.

Det eneste du skal gøre, er at skrive eller ringe, så kommer vi og hjælper dig med din opgave, stor eller lille.
STORKØBENHAVN
RING 5116 8610