Hos Fluxx betaler du ikke mere for den økologiske rengøringshjælp. Vi har valgt at holde den samme pris.

Hos os får du milde og økologiske rengøringsmidler, som er skåbsomme for dig og din famlie, plus vores medarbejdere kan arbejde hele dagen, uden kløen og andre ubehag.
ER ØKOLOGI DYRT?

MEDARBEJDERNE
Hos Fluxx ansætter vi kun de aller bedste. Vi ved præcis hvad der kræves for at kunne levere rengøring i topkvalitet og har håndplukket vores medarbejdere efter netop dette.

Vores medarbejdere er vores største aktiv.
Fluxx gør rent i hele København og vi kan sagtens lokkes uden for byen skulle du behøve vores hjælp. Vi rykker ud til akut-opgaver indenfor få timer og har altid en god pris klar til dig.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om vores rengøringshjælp, ellers kan du se hvilke byer vi ihvertfald dækker lige her..
ER MIN BY DÆKKET?

NYHEDER FRA FLUXX

Har du spørgsmål til priser på privat rengøring, så har vi lavet en oversigt til dig lige her.. Du kan også finde vores nye FAQ, som svarer på de mest stillede spørgsmål når man skal have rengøring fra os - vores FAQ finder du her..
29. April 2016
Svar på dine spørgsmål om rengøring og priser!
Fluxx har haft besøg af Arbejdstilsynet, på en af vores pladser her i København. Alt forløb fint og vi er blevet tildelt den grønne smiley. Besøg arbejdstilsynet ved at følge linket her.
02. August 2016
Grøn smiley til Fluxx fra Arbejdstilsynet!
Efter endt rengøring, tager vores rengøringsassistent altid lige en ekstra runde, for at sikre at alt er som det skal være. Her sikrer vi også at alt lys og el er slukket og alt er som det skal være.

Kontakt os for et tilbud på rengøringshjælp.
KVALITETSSIKRING
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
www.fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Lytter til vores kunders behov
Arbejder med økologi
Tænker innovativt og holder
os ajour
3 TING VI GØR ANDERLEDES
RING 5116 8610