kontorrengøring-københavn

Kontorrengøring i København - Grundig [Økologisk] Rengøring

Leverandør af økologisk kontorrengøring København

Vælger du os som jeres nye service-leverandør, lover vi, at du er færdig med at spilde tiden. Ringer du til os, slapper vi ikke af før alt er på plads og du er 110% tilfreds. Vi er ikke KBH´s billigeste og vi kan ikke alt, men netop denne type rengøring - det får du ikke bedre end hos os. Tak evt. et kig på vores referenceside.
Pro kontakt med vanvittig dedikerede mennesker
Skarp kontorrengøring med miljøvenlige og økologiske midler
Der er god grund til at investere i en rengøringsleverandør som kan levere grundig kontorrengøring, både for virksomheden og medarbejderene. På en arbejdsdag samler der sig rigtig mange bakterier på bl.a. skrivebordet og tastetur. Mikrobiologer på University of Arizona fortæller i en rapport, at de mest kim-forurenede steder var telefoner og skriveborde. Bakterierne har mange muligheder for at sprede sig imellem medarbejdere og derved være med til at sygdomsfraværet ryger i vejret. Er du træt at at spilde din tid på nye rengøringsfirmaer, som alt lover men intet holder? Vi er kun 1 klik væk og så er det slut med tidsspilde herfra.

"Fluxx har gjort rent i min forretning siden marts 2011. Jeg kan varmt anbefale Fluxx, da de er grundige, pligtopfyldende og samtidig meget søde og venlige. Jeg har aldrig erfaret, at de har sprunget over hvor gærdet er lavest og de er altid færdige inden vi åbner kontoret. " Gitte Grønlund, Nybolig FRB.
Er det kontorrengøring København der søges og er I ved at være trætte af udskiftninger?  Vi hører gang på gang fra kunder, som har fået en rigtig god pris fra en anden udbyder. De var egentlig godt tilfredse, de første par måneder - herefter faldt kvaliteten drastisk.

Hos Fluxx sørger vi for top service til alle vores kunder, da vi er klar over at vi lever af tilfredse kunder. 
STABIL KONTORRENGØRING
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
TILFREDSE KUNDER
Vi har mange erhvervskunder som trygt overlader rengøringen af deres kontorer til os. Kunderne har været hos os i gennem lang tid og er vant til at vi er hurtige til at reagere og svare deres henvendelser.
Vi er klar over at vores kunder hele tiden bliver præsenteret for nye tilbud fra vores konkurrenter. Det er vi egentlig ret glade for - det holder os nemlig super skarpe.
Hos Fluxx får du en professionel service, med fokus på uovertruffen kvalitet og stabilitet. Vi håndplukker, interviewer og screener vores medarbejdere, så vi er sikre på at vi har de bedste af de bedste til at udfører rengøringen.

Især service, som tit udføres efter lukketid, kræver tillid og det har vi ekstrem fokus på hos os.
SPECIALISTER I KONTORRENGØRING
Som rengøringsudbyder skal vi være fleksible i forhold til jeres dagligdag. Vi tilpasser vores service efter jeres behov. Hvad enten der er tale om rengøring dag, aften eller nat eller blot en enkelt gang. Vi har stabile og effektive rengøringspersonale til at døgnets 24 timer.

Kontakt os og lad os aftale et uforpligtende besøg i jeres virksomhed når det passer dig.
TILPASSET LØSNING
ERHVERVSRENGØRING
Kontorrengøring
RING 51 16 86 10