Vi har valgt at gå hele vejen og satse på økologiske rengøringsmidler og metoder. Hos Fluxx finder du ingen farlig kemi og unødvendig spild af ressourcer.

Vi er med helt fremme når det gælder økologi og miljø.
ØKOLOGISK RENGØRING
OPSKRIFT PÅ SUCCESS
Hos Fluxx er det simpelt:
God kommunikation hele vejen.
Hold kunden i fokus.
Gør lidt mere end forventet.
Ved opstart af en ny kunde, vil vi i samråd med kunden gennemgå virksomhedens behov og udarbejde en rengøringsplan.

Herefter udvælges kvalificerede medarbejdere og en fast kontaktperson. Tit og ofte er det en god idè at starte ud med en hovedrengøring for at have det bedste udgangspunkt.
OPSTART

Hvorfor arbejde med rengøring?

Hvordan gør vi?

Fluxx holder os altid orienterede på nye arbejdsmetoder og muligheder der kan komme vores kunder til gode. Vi lytter til hvad kunden har af ønsker og planlægger vores arbejde derefter. Vi lægger vægt på at vores medarbejdere trives og sætter en stolthed i at levere et flot udført stykke rengøring.

Hvad tilbyder vi?

Hos Fluxx tilbyder vi et langvarigt samarbejde med en seriøs og dedikeret servicevirksomhed. Vi arbejder udelukkende med økologiske rengøringsmidler og vores miljøvenlige arbejdsmetoder. Kunne I tænke Jer at prøve os? kontakt os allerede i dag og få hjælp til erngøringen og hør om vores priser på rengøring med det samme. Hos Fluxx får du dansk talende rengøring og alle medarbejdere med ren straffeattest.
Vi hos Fluxx, er passioneret omkring rengøring og service. Hos os drejer det sig om at yde service til vores kunder. Vi tror på at give det bedste vi overhovedet kan, i form af god kundeservice og en høj standard. Vi tror på at gøre tingene anderledes og hele tiden forny os. Vores kunder er så absolut i centrum for alt hvad vi foretager os og det er der vi har vores fokus.
Fluxx giver gerne 100% uforpligende tilbud. Vi er parate til at komme og se på opgaven og derefter udfærdige et skrifligt tilbud som du kan gennemse i ro og mag.

Med et tilbud fra Fluxx på erhvervsrengøring, er du sikret professionel behandling.

Kontakt os her!
UFORPLIGTENDE TILBUD
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Ved at vælge Fluxx som jeres leverandør af rengøring og service, får I en langvarig samarbejdspartner som vægter kundeservice og kvalitet.

Vi arbejder med økologiske rengøringsmidler og holder os altid ajour på nye arbejdsmetoder.

Ejere,
Michael Bay Nielsen og
Mikkel Rübert Hansen
GOD SAMARBEJDSPARTNER
RING 5116 8610