Tit og ofte ender vores hovedrengøringer med at blive til faste kunder med privat rengøring. Vi har mange tilbagevendende kunder som bruger os igen og igen. Vi er med på mange flytterengøringer, hvor vi hjælper både ved ind- og fraflytning. Ved hovedrengøring, kan vi træde til efter få dages varsel og tit endda få timer.
VELKOMMEN TIL!

Hovedrengøring For Private. Skræmmende gode priser.

Vi fjerner kalken på badeværelset, rengøring af ovn, aftørre fliserne og rengøre toilettet. Spejle pudses og armature afkalkes og rengøres. Vi støvsuger og fjerner støv fra alle flader, paneler og karme. Alle flader bliver aftørret og pletfingre fjernet. Ovn og køleskab kan vi også sagtens rengøre ude- og indevendigt. Ønsker du en vinduespudsning klarer vi også den. Vi afslutter med en grundig gulvvask af hele boligen.

"Fluxx er et firma, som med et særligt værdisæt og respekt for kundens behov, løser alle opgaver og gør det uden at miste den personlige betjening. Det er et firma som skiller sig ud i en branche hvor der er mange brodne kar. Mvh.Jørgen Beck Rasselnberg - Hovedrengøringen 2016 i Vanløse."

Hvad kan vi klare på en hovedrengøring? Rengøring af ovn?

Er det tid til at få frisket op i hjemmet, eller har I været uheldige med et sløset rengøringsfirma? Få rengøringshjælp fra Fluxx i form af en komplet hovedrengøring. Her kommer vi til bunds og får fjernet gammel snavs og støv. Det kan mærkes når man igen kan trække vejret dybt og bare mærke friskheden i boligen.
Grundig og komplet hovedrengøring - Gode Priser
Hovedrengøring København og Sjælland
Effektive, søde og rare rengøringsassistenter
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Ved hovedrengøring er det ikke altid at vores økologiske rengøringsmidler er helt nok. Har kalken siddet i længere tid, så kræver det tit skrappere midler. Vi sørger selvfølgelig for god udluftning og vasker alt af, så der ingen efterladenskaber er at finde.

Send os en mail ang. hovedrengøring og vær kørende allerede i samme uge.
SKRAPPERE MIDLER!
Ved hovedrengøringer kommer vi på hele Sjælland, København og Fyn og Jylland. Vi kan rykke ud indenfor ganske få timer. Vi har selv alle materiale med og du skal ikke sørge for andet end adgang til opgaven. Vi kører også gerne efter nøgle og aflevere den igen efter endt hovedrengøring.

Er du interesseret i at høre mere om vores hovedrengøring her i København - så kontakt os.
HOVEDRENGØRING HELE DANMARK
NATURLIGT SAMARBEJDE
Når det kommer til hovedrengøring, så arbejder vi sammen med vores søsterselskab, Earlybird. Her hjælpes vi med de store og små rengøringer. Du kan være ganske rolig og bare nyde at vi er flere om at give dig en god oplevelse med din service.
PRIVAT RENGØRING
Hovedrengøring for private
RING 5116 8610