Som kunde hos os er det alfa og omega at du har tillid til os og at du stoler på os. Om det er den faste ugentlige rengøringshjælp eller den store kontorrengøring, som kræver adgang og fortrolige koder, så ved vi hvad det betyder. Vi håndplukker vores folk og alle vores samarbejdspartnere og ved hvad de står for. Det er ikke småting der skal til for at slippe igennem nåleøjet hos Fluxx Rengøring.
TILLID ER DET VIGTIGESTE

Rengøringshjælp København - Privat & uden Binding!

rengøringshjælp
Vi ser frem til at byde dig velkommen, til vores efterhånden ret store familie på mere end 300 glade faste uge-kunder. Hos os får du altid et professionelt og hurtig svar på dine spørgsmål. Til vores erhvervsrengøringer har vi altid faste medarbejdere gående på pladsen. På privat rengøringer gør vi altid vores bedste for at sende den samme - der kan dog være tilfælde hvor vi må sende en afløser. Vores medarbejdere er helt almindelig familiemennesker, som rigtig gerne vil gøre det godt. Velkommen til!

Mere end 300 glade faste kunder kan ikke tage fejl

"Pålidelige, venlige og professionelle. Hurtig og nem kommunikation, og så er de fleksible i forhold til ændringer. Kan bestemt anbefales." Stine Mikkelsen - om vores rengøringshjælp i København.
Lynhurtigt og professionelt kundesvar - Se vores FAQ
Vi har formentligt Københavns bedste rengøringshjælp. Hos Fluxx får du mange års erfaring og dygtige folk som ved hvad en rengøring kræver. Vi har selv alle materialer inkl. det økologiske mærke Ulrich Natürlich. Tag et kig på vores referencer eller læs vores kunders udtalelser på Trustpilot.
Samme rengøringsassistent hver gang - privat og erhverv!
Mere end 300 glade og tilfredse privat og erhvervskunder
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Erhvervskunde eller måske den travle børnefamilie, hvor de små kravler rundt og holder fast i paneler og karme? Her kan de virkelig sidde efterladenskaber fra ikke skånsomme rengøringsmidler. Ved at bruge økologi, er du udover det problem. Vi efterlader ingen farlig kemi og kun naturlige dufte. Priserne finder du ikke meget bedre end hos Fluxx.
FORDELE VED ØKOLOGI
Fluxx tilbyder rengøringshjælp i København & Sjælland.

Vi udfører hovedrengøring og flytterengøring, samt erhvervsrengøringer over hele landet. Den faste privat rengøringshjælp er kun i Storkøbenhavn, indtil videre. Kontakt os og få svar på: "hvad koster rengøringshjælp?"
RENGØRING STORKØBENHAVN
PRIVAT RENGØRING
Fast rengøringshjælp
Hos Fluxx har vi rigtig mange gode referencer. Du kan få overblikket ved at besøge denne side. Ønsker du uddybende udtalelser så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt os allerede i dag for et tilbud der passer dig perfekt!