FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Spørgsmål:
Svar:
Sender I samme rengøringsassistenter hver gang ?
Vi gør vores bedste for at sende samme personale hver gang. Der kan dog forkomme tidspunkter eller situationer hvor din faste rengøringsassistent ikke er til rådighed. I så fald sender vi en fantastisk afløser.

Spørgsmål & Svar fra Fluxx Rengøring
KONTAKT OS NU!

Her kan du læse de mest stillede spørgsmål omkring vores rengøring og priser. Har du spørgsmål som ikke er besvaret heruder, er du altid velkommen til at ringe på tel. 5116 8610 eller sende os en mail til : mail@fluxx.dk
Spørgsmål:
Svar:
Hvad koster privat rengøring i København ?
Tag et kig på vores pris oversigt her. Er du i tvivl, så er du velkommen til at ringe på tel. 5116 8610 eler send os en mail: mail@fluxx.dk
Spørgsmål:
Svar:
Er I forsikret ?
Absolut! Vi er forsikret og vi er ærlige mennesker. Hvis vi ødelægger noget, så erstatter vi det. Sådan ville vi også gerne selv have det som kunde hos et rengøringsfirma. Evt. skader skal meldes senest 24 timer efter hændelsen.
Spørgsmål:
Svar:
Hvordan foregår betalingen ?
Betaling for rengøringen sker via overførsel til vores bankkonto, feks. via netbank. Vi sender vores faktura til din email og den indeholder alle nødvendige bankinformationer.
Spørgsmål:
Svar:
Hvad skal jeg foretage mig når I ankommer ?
Er det første gang vi kommer i dit hjem, bliver vi glade hvis du vil give os en hurtig rundvisning af dit hjem. Evt. informere os omkring særlige hensyn der måtte være. Herefter er du velkommen til enten at blive hjemme eller lade os aflåse efter os.
Spørgsmål:
Svar:
Hvordan opbevarer i mine nøgler ?
Dine nøgler og evt. alarm-informationer bliver opbevaret i et nøgleskab og uden ID på.
Spørgsmål:
Svar:
Skal jeg selv have materialer og midler klar ?
Slet ikke! Vi har alt med vi skal bruge på din rengøring. Inkl. vores økologiske rengøringsmidler, microfiberklude og støvsuger. Du skal bare nyde det og overlade rengøringen til os.
Spørgsmål:
Svar:
Hvad hvis jeg vil aflyse rengøringen ?
I forhold til vores planlægning, skal aflysninger ske senest kl 18:00 dagen før din rengøring. Vi forbeholder os retten til at fakturere dig for 100% af rengøringens pris.
Spørgsmål:
Svar:
Hvordan foregår det når jeg bliver kunde ?
Din første rengøring vil ligge på en aftalt dag fx. kl. 8. Her kan du hilse på vores rengøring og vise huset og evt. alarm og nøgle. Så ordner de rengøringen og du kan tage på arbejde. Efterfølgende, vil din rengøring lægge i en af 2 tidsrum, enten kl. 8-12 eller kl. 12-16.
RING 5116 8610