erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i København - med økologi

Gode Referencer i hele København

Vi har kunder lige fra små butikker til store kontorlandskaber
Kompetent administration og dygtige rengøringsassistenter.
Hos Fluxx får du en erhvervsrengøring udført med økologi. Vi tilbyder bl.a. den daglig rengøring, som synlig rengøring om dagen eller rengøringen der tages efter lukketid, hvor der hele står klar til I møder ind den næste morgen. Her får du daglig rengøring, kontorrengøring, rengøring i butikker, rengøring af foreninger, rengøring efter håndværkere og altsammen økologisk og til en fair pris. Se hvilke kunder vi allerede hjælper med netop erhvervsrengøring København, her på vores reference side.
Vælger du os som din leverandør af erhvervsrengøring, vil du få en langvarig løsning som spiller 100%. Du får en kontaktperson som altid er klar til at hjælpe med ændringer eller evt. spørgsmål du måtte have til jeres rengøring. Ligeledes vil du opleve dygtige og erfarne rengøringsassistenter, som har det godt med at udføre deres arbejde.

"Det er dejligt at I følger op på jeres arbejde, det er ikke altid at intet nyt er godt nyt, men det er det faktisk her.
Vi er meget tilfredse!" Heidi, By & Havn
I har måske allerede været igennem et par rengøringsselskaber tidligere. De første 3 måneder er alt perfekt og alt er i den skønneste orden. Langsomt men sikkert begynder kvaliteten at dale og der bliver ikke udført helt den samme kvalitet som i starten.
Dette oplever du ikke hos os. Velkommen til erhvervsrengøring København i topklasse!
GOD START!
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
ERHVERVSRENGØRING
ANDERLEDES
- I en generisk branche som erhvervsrengøring, er du nødt til at skille dig ud for at komme frem i butikken. Det gør vi bl.a. med vores økologiske service København.

Derudover, bruger vi en del tid på at finde løsninger som vil komme vores kunder tilgode. Enten i form af nye rengøringsmetoder eller eeefektive og miljøvenlige rengøringsmidler.
Der altid forskel på kunders behov og derfor skræddersyer vi hver enkelt rengøringsløsning indenfor erhverv. Vi er stærke på bl.a. den daglige erhvervsrengøring.

Har du brug for et uforpligtende tilbud allerede i dag, så kontakt os med det samme og lad os finde en god løsning til dig.
ERHVERVSRENGØRING
Priser på erhvervsrengøring i Københavnsområdet variere efter omfanget af rengøringen. Vi medbringer selvfølgelig selv alle materialer og økologiske rengøringsmidler, som er skånsomme for jeres omgivelser og inventar.

Kontakt os i dag og få svar på hvad det koster.
PRISER ERHVERVSRENGØRING
RING 5116 8610