Vi har valgt at gå hele vejen og satse på økologiske rengøringsmidler og metoder. Hos Fluxx finder du ingen farlig kemi og unødvendig spild af ressourcer.

Vi er med helt fremme når det gælder økologi og miljø.
ØKOLOGISK RENGØRING

En enkelt rengøring - for private

Priser på rengøring

Ring til os og forhør dig angående vores priser på privat rengøring og netop den opgave du ønsker løst. Vi kan for det meste give dig en pris over telefonen og hvis vi ikke kan, så kommer vi gerne ud til dig og ser på opgaven. Kontakt os her, angående rengøring her i København og omegn.
Har du brug for bare nogle enkelte timers rengøringshjælp i din privat bolig, så tilbyder Fluxx rengøring på timebasis. Her har du mulighed for at få os ud, og selv bestemme hvad du ønsker løst af opgaver. Vi stiller en rengøringsassistent til rådighed. Vi kan hjælpe med generel rengøring, så som aftørring af støv og overflader, fjernelse af kalk, rengøring af badeværelse og rengøring af køkken. Kontakt os og hør nærmere omkring "en enkelt rengøring" fra Fluxx.
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Hvad er fordelen ved økologisk rengøring og er det dyrere end normal rengøring?

Vores midler er naturligt skånsomme og efterlader ingen farlig kemi og vi tager ikke merpris for at være økologiske - det er en ren win win for begge parter (og naturen).
FORDELE VED ØKOLOGI
Vi har efterhånden rigtig mange privat kunder, som har været hos os siden vores start. Selvfølgelig er der en naturlig udskiftning, i og med folk, flytter og folks økonomi kan ændre sig og de selv ønsker at foretager rengøringen for en stund. Vi respektere altid dette og byder velkommen tilbage hvis det skulle vise sig aktuelt.
HVOR KØRER I?
NATURLIGT SAMARBEJDE
Vi samarbejder med vores søsterselskab Earlybird, for at tilbyde flest mulige kunder den populære økologiske privat rengøring. Vi bruger præcis de samme gode rengøringsmidler og metoder.

En del af personalet er endda det samme som i Earlybird. Samme koncept og samme gode resultat. kvalitet hele vejen!
PRIVAT RENGØRING
En enkelt rengøring
Klik her for et tilbud på en enkelt rengøring
RING 5116 8610