Ad hoc-opgaver

Priser

Fluxx tilbyder en lang række ad-hoc opgaver. Bl.a hovedrengøring for private og selvfølgelig også for erhverv, såsom hovedrengøring af butikker, institutioner og væresteder. Vi løser også opgaver som kræver akut tiltrædelse, eller rengøring ved fraflyttelse, her kan vi som regel være på opgaven indenfor relativ få timer. Kontakt os med det samme og få hurtigt svar og løst din opgave.
Kontakt Fluxx og hør mere omkring vores priser på en komplet rengøring. Vil du høre mere omkring vores økologiske rengøring eller erhvervsrengøring så som: trappevask, kontorrengøring - så kontakt os her!
I har måske allerede været igennem et par rengøringsselskaber tidligere. De første 3 måneder er alt perfekt og alt er i den skønneste orden. Langsomt men sikkert begynder kvaliteten at dale og der bliver ikke udført helt den samme kvalitet som i starten.

Dette oplever du ikke hos os, da vi lægger stor vægt på medarbejder tilfredshed og det at skabe trygge rammer for alle.
STABILITET OG TRYGHED
FLUXX I/S
CVR:34975388
Støvringvej 19 1.sal, 2720 Vanløse
Bank Info
Nordjyske Bank
Reg. nr. 7436
Kontonr. 0001067528
KONTAKT
Telefon: 5116 8610
fluxx.dk
mail@fluxx.dk
SE RENGØRINGSBETINGELSER.
Ad-Hoc Opgaver
Fluxx rengøring klarer de fleste typer af ad-hoc opgaver. Står du og mangler rengøringshjælp til hovedrengøringen eller rengøring af butikker, så er vi klar til at hjælpe dig.

Send os en e-mail eller ring på telefon 4072 0933.
Her får du et overblik over nogle af de mest almindelige opgaver vi udfører indenfor ad-hoc.

- hovedrengøring
- flytterengøring
- vinduespudsning
- rengøring af butikker
OPGAVERNE
Ved opstart af en ny kunde, vil vi i samråd med kunden gennemgå virksomhedens behov og udarbejde en rengøringsplan.

Herefter udvælges kvalificerede medarbejdere og en fast kontaktperson. Tit og ofte er det en god idè at starte ud med en hovedrengøring for at have det bedste udgangspunkt.
OPSTART
AD HOC-OPGAVER
RING 5116 8610